• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Czesc dziewczyny pogoda byle jaka ale trzeba sie przezwyczaic ze sloncem w tym kraju nie mozna sie nacieszyc:no::no::no:
BEAKTA sliczne sa te twoje kwiatuszki:tak::tak:;-)

Moj synek coraz chetniej siada na kibelek( bo na nocniczek to wogole nie chce ) i coraz wiecej mowi no wkoncu chyba jestesmy na dobrej drodzie:-D:-D
zeby mu sie tylko nie odwidzilo:sorry:

No to pieknie!U ns z mowa narazie na tym samym poziomie le lepiejniz iesiac temu hih.W kazdym razie maly sie rozkreca i przynajniej powtarza bo jeszcze iedwno nic ni chial powtarzac tylko biadolil po swojemu.A nocnik, noz coz..dzis bylo siusiu na nie, tylko raz nam sie udalo :baffled: ale sie nie podaje, wkoncu trzeba!

No to pieknie!U ns z mowa narazie na tym samym poziomie le lepiejniz iesiac temu hih.W kazdym razie maly sie rozkreca i przynajniej powtarza bo jeszcze iedwno nic ni chial powtarzac tylko biadolil po swojemu.A nocnik, noz coz..dzis bylo siusiu na nie, tylko raz nam sie udalo :baffled: ale sie nie podaje, wkoncu trzeba!

Nie martw sie rozkreci sie i z mowieniem i siusianiem potrzebuje widac wiecej czsu bo moj synek zanim zaczomowic ze zrobil susiu albo kuplke to informowal mnie w taki sposob ze sciagal pampersa i przynosil mi to wszystko:szok::szok::szok:

Witam się dziewczynki:))Ale jestem uhahana i szczęśliwa moje małe szczęście od dzisiaj już bez pampka przestał się bać nocniczka bo tylko taki mieliśmy problem:)wołał już od dawna że chce siuśku ale panicznie bał się nocniczka a tu dzisiaj po prostu ściągnełam pampersa a on woła i przebiera nóżkami podeszłam od razu z nocniczkiem i bez problemku wysiusiał a nawet sam wylał i brawo sobie bił ale frajda:))))teraz już nie dał sobie założyć pampka ale na noc wole nie ryzykować :)))) JAK JA SIĘ CIESZE:))BO SAM DO TEGO DOSZEDŁ,PO WIELU WIELU PODEJŚCIACH:))

Aguś dzięki :) dziewczyny nie czytałam was wcześniej sorki:)alex widze że też masz powody do radości;) gaston nie załamuj się ja mojego uczyłam już rok myślałam że jak dziewczyny robiły mając 13 miesięcy on też może ale bardzo się pomyliłam on może szybko zaczoł mówić ale z nocnikiem nie było mowy tak sie darł na sam widok i przekonywanie :)a jak przestałam przekonywać to prosze problem z głowy i dla niego to takie normalne:)

Witam się dziewczynki:))Ale jestem uhahana i szczęśliwa moje małe szczęście od dzisiaj już bez pampka przestał się bać nocniczka bo tylko taki mieliśmy problem:)wołał już od dawna że chce siuśku ale panicznie bał się nocniczka a tu dzisiaj po prostu ściągnełam pampersa a on woła i przebiera nóżkami podeszłam od razu z nocniczkiem i bez problemku wysiusiał a nawet sam wylał i brawo sobie bił ale frajda:))))teraz już nie dał sobie założyć pampka ale na noc wole nie ryzykować :)))) JAK JA SIĘ CIESZE:))BO SAM DO TEGO DOSZEDŁ,PO WIELU WIELU PODEJŚCIACH:))

No to gratuluje zeby moj tez tak chcial:sorry::sorry::sorry:

alex widze że też masz powody do radości;)

No mam bo jestes na dobrej drodze ale raz wola raz nie dlatego martwie sie zeby mu sie nie owidzialo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No mam bo jestes na dobrej drodze ale raz wola raz nie dlatego martwie sie zeby mu sie nie owidzialo
No właśnie bo z każdym dzieckiem jest inaczej dziewczyny jak zaczeły wołać to już im pampersa nawet w nocy nie założyłam i na zakupy do marketu jak jechaliśmy to w aucie był nocnik to skutkowało a mały był inny On od dawna woła i w nocy się budzi wieżgał nogami tylko że nie chciał słyszeć o nocniku do dziś:)

reklama
Martuana, ale fajowo, w końcu!!!!! :-D:-D:-D:-D Alex2339, żeby osiągnąć wielki sukces trzeba małymi kroczkami, a z tego co piszesz, to Twój synuś już raczej wielkiego kroka zrobił w tym kierunku :tak:!!! Gastone, Twój Maxiu jeszcze drepcze, ale już niedługo ;-)!!!! Faktycznie Olivca gdzieś zaginęła :eek:...

Do kitu ta pogoda, łeb mi pęka, buuuu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry