K
krycha
Gość
Justysia21, ślicznie to wygląda!!!!!!!!! Masz zacięcie artystyczne widzę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moj Max identycznie zaczynal hih on ral torbe i bawil sie nia godzinami, niebylolepszej zabawki niz torby i metki od pluszakowwitaj camomile my tu właśnie o bobasach i brzuszkach codziennie nawijamy więc trafiłaś w odpowiednie miejsce
co prawda w weekendy mniej tu się dzieje, bo bardziej rodzinnie się udzielamy ale w tygodniu od rana do nocy;-)
krycha dzisiaj zamiast nowej zabawki Bąbel dostał torbę po zakupach i jest zachwycony jak ostatnio![]()

Justys ladne to to to, a z czego to robisz???Zdolnosci masz kochana, moze pomyslalabys jak didzia dorosnie propozycjami dla i nnych mam? No wiesz wycinanie takich ozdob, zawsze pare groszy mogla bys dorobic.to nasza sypialnia i jak narazie Julci rzeczy u nas sa wiec tylko taki maly kacik.... no ale jak juz bedzie sama mogla spac w swoim pokoiku to pewnie caly poozdabiam![]()

!!!! Olivca, ja najmilej wspominam ze szpitala właśnie te posiłki hehehehe tylko godziny paskudne, bo co jeść po ichniej kolacji
????? Nawet mój mąż w dzień wypisu załapał się na cały obiadek wraz z deserkiem
!!! Camomile, a gdzie jest ten hotel??? Ja się nie bardzo orientuję... Ale zdradzę Ci, że ja to już jedyna z centrum się tu ostałam
!!!
!!! Ja mieszkam między pocztą a hotelem Marriott 
!!!!!!!! A później pewnie już czasu nie będę miała, nie wspominając o jutrzejszym dniu, bo znów przyjeżdża moja siostra tym razem zabrać już chrześniaka spowrotem
...Moj Max identycznie zaczynal hih on ral torbe i bawil sie nia godzinami, niebylolepszej zabawki niz torby i metki od pluszakow
![]()
.