• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
gastone to miałaś szczęście bo mnie obudził ryczący sąsiad:wściekła/y: a Bąbel jeszcze spał

miłego dzionka życzę
zmykam na śniadanie

reklama
Dziewczynki Aga wychodzi dziś do domu HURA!!!! Na pewno sama napisze później więcej. A tymczasem ja lece robic pranko zeby zdążyło wyschnąc na słonku:)

Witam Was w ten ciepły dzień. Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje. Trzeba z Bączkiem wyjść na spacer.
Krycha jeśli chcesz mnie znaleść na nk to szukaj kasia izydorczyk (łódź/limerick). Ja chętnie też Was pooglądam.
A tych naklejeczek duży jest wybór w home base??:confused:

hej babki
kupiłam trochę roślin do ogródka , jeśli pogoda się nie zmieni to może trochę go uporządkuję dzisiaj:cool2:

camomile śliczny bobas, chyba się duży urodził?

ms.marple Igorek urodził się z wagą 3.7kg więc tak w normie. Odkąd dokarmiam go butelką tak urósł. :tak:A że śliczny jest to wiem:-)Taka ze mnie skromniacha...Ale która matka tak nie powie o swoim dziecku??

witam dziewczynki:):):):):):):)
dziekuje za wszystkie mile slowa i pozdrowienia a zwlaszcza miluska wizytke dziewczynek u mnie:0 przydalo mi sie:)kwaitki wrocily ze mna do domku i stoja w salonie zebym mogla na nie patrzec:
tak wiec wyszlam....wszystko na razie dobrze....skurcze sie uspokoily i mam nadzieje ze tak pozostanie:)na razie zero sexu(!!!!!!!!!!!!!) nie dzwigac, starac sie nie chodzic i oszczedzac sie:) wizytka 20 w szpitalu 2 w 1 bo test glukozowy przy okazji bedzie:)
jak cos sie bedziedzialo to musze jechac bo problem w tym ze plamilam a jestem z konfliktu serologicznego wiec jak cos sie bedzie dzialo to mam dzwonic na admission :)
mam nadzieje ze sie wszystko wyciszy i spokojnie dotrwamy do terminu:)
jeszcze raz dziekuje za wszystko i pozdrawiam

dzieki kasia:) ja tez chce dotrwac do konca i urodzic wypasionego synka hehhehe.....no wlasnie......jakies wstydliwe te malenstwo nie chce nam pokazac co tam ma:)

reklama
Czesc dziewczynki
AGA ciesze sie ze jestes juz w domku dbaj o siebie i dzidziusia
CAMOMILE podgladnelam cie na NK sliczna masz dzidzie

Aja mam dzisiaj glosny dzonek moja sasiadka za sciany ma dzisiaj komunie siedza na dworze i tak sie glosno zachowuja ale to jeszcze mozna wytrzymac boje sie co to bedzie jak przyjdzie wieczor a moja sasiadeczka slynie z glosnych imprez:wściekła/y: oj ciezko to widze:no::no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry