Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HAHAHAwy dzisiaj o takim swoim tłuszczyku, a ja dorwałam się do swojskiego-kupnego smalczyku z mięskiem i cebulką-z trzy lata tego nie jadłam i moje podniebienie się rozpływało, a że pójdzie w boczki...no cóż, niech wiedzą wszyscy że łasuch ze mnie i jużTo do juterka, takiego realnego juterka.
Marta mam nadzieję ze zostało Ci troszkę ciacha, tak na spróbowanie hihi;-)
Olcia smalczyk to ja przerobiłam jakiś tydzień temu zresztą nawet Ci mówiłam:-) A łasuch ze mnie taki jak z Ciebie ;-)Bo jak jestem u Ciebie to z kuchni i lodówki nie wychodzimy
RAZEM LEPIEJ SMAKUJE
CHYBA TRUDNO MI DOGODZIĆ;-)Ale kupiłam sobie świetną skakankę (nie ma nic lepszego tym bardziej że moge się z dziewczynami moimi przy okazji ścigać w skakaniu a tłuszczyk będzie schodził) w sypialni przyżądy do ćwiczeń już czekają jeszcze stepter z Polski musze przywieść co by za bardzo się nie stęsknił:-)ale teraz na pewno kupie sobie wage
ale tuż tuż przed porodem co by mnie jeszcze nie straszyła
;-) A co do ciacha jasne że przyniose:-)jak by mogło być inaczej
A I SZCZERZ
E ŻAL MI CIĘ GASTON MNIE BOLAŁY NA POCZĄTKU CIĄŻY WSZYSTKIE ZĘBY MYŚLAŁAM ŻE ZEŚWIRUJE JAKIEŚ ZAPALENIE I W DODATKU TO CO MOGŁAM BRAĆ TO NIE DZIAŁAŁO KOSZMAR:-(ALE PO JAKIMŚ CZASIE I ZAŻYWANIU WITAMIN PRZESZŁO
MOŻE TOBIE PRZEJDZIE SZYBCIEJ
AGA CAŁUSKI I SZKODA ŻE NIE WIEMY ŻE SIUSIAKA MAMY:-(ALE NASTĘPNYM RAZEM;-)

jeszcze jakoś się trzymam--ale muszę jakoś tego tasiemca uspokoić

mam różne herbatki ale ten głód to w głowie siedziBożenko a masz tea czerwoną??ona dużo mi pomogła)
a będziesz dzisiaj u olci?

dzięki olivco wyślę jej mailemGosia mi mówiła, ze jeśli Justyna nie zdąży złożyć zamówienia teraz to na pewno za 2 tygodnie więc myślę że składać.

Strzasznie cie przepraszam bo naprawde mialam ochote dzisiaj was wkoncu odwiedzic