• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

hello!ola ja myslalam,ze ty jeszcze smacznie spisza,a ty podjadasz od samego ranka!!!napisalam ci smska :)
AGA dobrze,ze wszystko w porzdku z dzidzia,szkoda tylko,ze nadal nie wiesz czy masz syneczka :) MIEGO DNIA!!

reklama
:szok:
wy dzisiaj o takim swoim tłuszczyku, a ja dorwałam się do swojskiego-kupnego smalczyku z mięskiem i cebulką-z trzy lata tego nie jadłam i moje podniebienie się rozpływało, a że pójdzie w boczki...no cóż, niech wiedzą wszyscy że łasuch ze mnie i już:) To do juterka, takiego realnego juterka.
Ma:szok:rta mam nadzieję ze zostało Ci troszkę ciacha, tak na spróbowanie hihi;-)
HAHAHA :-D Olcia smalczyk to ja przerobiłam jakiś tydzień temu zresztą nawet Ci mówiłam:-) A łasuch ze mnie taki jak z Ciebie ;-)Bo jak jestem u Ciebie to z kuchni i lodówki nie wychodzimy:-DRAZEM LEPIEJ SMAKUJE:)A co tam boki mi się dzisiaj śniło że po urodzeniu schodziło mi 2 kg. tyg. i i tak było mi zle:-DCHYBA TRUDNO MI DOGODZIĆ;-)Ale kupiłam sobie świetną skakankę (nie ma nic lepszego tym bardziej że moge się z dziewczynami moimi przy okazji ścigać w skakaniu a tłuszczyk będzie schodził) w sypialni przyżądy do ćwiczeń już czekają jeszcze stepter z Polski musze przywieść co by za bardzo się nie stęsknił:-)ale teraz na pewno kupie sobie wage:-Dale tuż tuż przed porodem co by mnie jeszcze nie straszyła:-D;-) A co do ciacha jasne że przyniose:-)jak by mogło być inaczej:tak: A I SZCZERZ:tak:E ŻAL MI CIĘ GASTON MNIE BOLAŁY NA POCZĄTKU CIĄŻY WSZYSTKIE ZĘBY MYŚLAŁAM ŻE ZEŚWIRUJE JAKIEŚ ZAPALENIE I W DODATKU TO CO MOGŁAM BRAĆ TO NIE DZIAŁAŁO KOSZMAR:-(ALE PO JAKIMŚ CZASIE I ZAŻYWANIU WITAMIN PRZESZŁO:tak:MOŻE TOBIE PRZEJDZIE SZYBCIEJ:tak: AGA CAŁUSKI I SZKODA ŻE NIE WIEMY ŻE SIUSIAKA MAMY:-(ALE NASTĘPNYM RAZEM;-)

dzieńdoberek
widzę, że zaczynamy od kuchni;-):-D:-D:-D
a mi taki żarłok się włączył, że szok a wy tu takie historyjki o smalczyku:cool2: jeszcze jakoś się trzymam--ale muszę jakoś tego tasiemca uspokoić:baffled:

a w ciąży nie miałam żadnych zachcianek i o piątej też nie wstawałam jeść ani w nocy
jadłam to co zwykle, nawet się dziwiłam że tak nic:nerd:

Ostatnia edycja:
hejo, słoneczko się nam pokazało-odpukać!!!

Gastone, dajesz jakoś radę?

Hej ciężarówki, fajnie, że Wam apetycik dopisuje:-D Super się czyta, jak o tym piszecie, hihihi:-D aż ślinka cieknie!...

hej ja juz jestem w domku więc wpadajcie. Oj, szkoda Bożenko, ze Cię nie będzie. Gosia mi mówiła, ze jeśli Justyna nie zdąży złożyć zamówienia teraz to na pewno za 2 tygodnie więc myślę że składać.

reklama
Czesc mamusie
OLIVCA strasznie cie przepraszam ale nie bede dzisiaj u ciebie bo moj M dostal na jutro 3-4 godzinki wolnego zebysmy mogli jutro do miasta na zakupy pojechac dlatego dziaiaj ma troche roboty w pracy i nie moglby sie nawet na chwile wyrwac zeby mnie podrzucic:no:Strzasznie cie przepraszam bo naprawde mialam ochote dzisiaj was wkoncu odwiedzic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry