• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Witam!!! Ja jak zwykle bez szczegółów, ale zdradzę Wam, że Justysia21 w tą noc urodziła, w końcu, Juleczkę :-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justysia21, jeszcze raz gratuluję :tak:, teraz czekamy na zaproszenie żeby poznać Twoje szczęście osobiście, a póki co jakaś fotka by się zdała!!! Chyba, że już coś jest na NK, muszę sprawdzić ;-)...

Ms.Marple, gratulację, również, dla Bąbla!!!!! Teraz doglądaj kolejnego ;-)!!!

Miłego dnia życzę mamusie i spadywuję :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
justysia gratulacje mamusiu!!!!!

a tak przy okazji to brzuchatki proszę się zdeklarować czy chcecie, żeby was odwiedzić w szpitalu (po porodzie) bo różnie to bywa czasem mamusie są chcą towarzystwa a czasem chcą odpoczywać w każdej wolnej chwili
plisss

Justynko gratulacje!!!Caluski dla malej Juleczki od ciut wiekszej Juleczki!;-)
Dzien dobry moje panie!
Bozenko tak jak Ola pisala Justynka chciala zamowienie skladac wczoraj...no ale nie dala rady chyba.Ale ja juz jej swoje wyslalam zeby pozniej sie niezapomniec;-)
A moja Jula musze sie pochwalic coraz wiecej slowek lapie z dnia na dzien,no moze nie wymawia ich prawidlowo ale juz probuje np:
Kolanka-kankanka hahahaha
Ale normalnie caly czas nadaje a kloci sie ze wszystkimi strasznie:baffled:
Milego dnia babeczki

Czesc mamusie
OLIVCA strasznie cie przepraszam ale nie bede dzisiaj u ciebie bo moj M dostal na jutro 3-4 godzinki wolnego zebysmy mogli jutro do miasta na zakupy pojechac dlatego dziaiaj ma troche roboty w pracy i nie moglby sie nawet na chwile wyrwac zeby mnie podrzucic:no:Strzasznie cie przepraszam bo naprawde mialam ochote dzisiaj was wkoncu odwiedzic:tak:
Alex nic się nie martw, ja jestem w domku całymi dniami więc kiedy tylko wam pasuje to wpadaj, niestety juro mm wizytkę w szpitalu, wyczekiwaną ogromnie zresztą bo musimy się wreszcie dowiedzieć czy to faktycznie nasza fasolka czy fasol ;))

GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMCI I JULECZKI:))DUŻO ZDRÓWKA:) A BOŻENKO TWOJEMU BĄBELKOWI TEŻ GRATULUJE ZĄBECZKA:tak: I CO DO ODWIEDZANIA W SZPITALKU TO JAK TYLKO DO NIEGO TRAFIE MOŻESZ MNIE NAWIEDZAĆ NO I WSZYSTKIE:-DOCZYWIŚCIE BO NIE ZNOSZE SZPITALI I BEZCZYNNOŚCI A ODPOCZNE PO ŚMIERCI HEH;-) A TO ŻE JULCIA WSZYSTKICH PRZEGADA TO JA TO PIERWSZA MÓWIŁAM:)))MĄDRA Z NIEJ DZIEWCZYNKA:)

Justys OGROMNE GRATULACJE !!!!! ZDROWKA ZYCZYMY I WYTRWALOSCI I CIERPLIWOSCI W MATKOWANIU!!! HIH
Ja juz po dentyscie.Wiec na szczeacie nie jest to zaden stan zapalny!!Pani doktor zrobila zdjecia i nic sie nie dzieje, chyba zab mi tak dokuczl, zobaczymy.W kazdym razie zeba otyworzyla, dziura jak stodola, narazie zatrula i za dw tygodnie zobaczymy.Bol mnie narazie nie neka, delikatnie gdzies tam daleko ale mysle ze zab sie truje.Ale znieczulenie zeszlo i glowa mniepobolewa wiec ide sie polozyc kobitki..:baffled:
Apropo bolu glowy ALEX bylas na tym przeswietleniu czy nie???

reklama
Justysia, ogromne gratulacje!!!

ps. dziewczyny, ja jestem chyba jakiś forumowy matoł! chciałam Justysi jakoś na kolorowo pogratulować i nie umiem zmienić rozmiaru czcionki i koloru! klikałam tam na górze w opcjach, wybrałam jak trzeba i nic! eeeee...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry