• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Dzięki zaproszenie przyjęte;-)Świetne fotki:) Następny mężuś który do baranków się nie zalicza czyli witaski w klubie łysolków:-D hihihi ale my to za to mamy tyyyyyyyyyyle miejsca do całowania hehhe:-D

:-Da jak! łysina górą!!:-D mój to zawsze powtarza, że łysi mają więcej testosteronu, coś w tym jest!:-D

CAMOMILE, takie wieści aż się przyjemnie czyta:-) oby tak dalej!!

reklama
Halo, halo, jest tu kto??????

Camomile, no no no niezły wynik :-)!!!!!! Duży chłop, goni Bąbla Ms.Marple hehehehehe... Spacer jutro aktualny?

Jak najbardziej:tak: Napisz tylko o której żebym zwlokła sie odpowiednio wcześnie z lozka:-D

Hmm... No wiesz, nie ma jutro żadnego spędu u żadnej z mamusiek, a przynajmniej ja o takim nie wiem, więc na spacerek możemy się wybrać może tak koło14.00 tym razem, co Ty na to????

Gastone, dobranoc... Może ten lek pomoże Ci się wyspać!!!!

Ok. Mam nadzieję że się wyrobimy;-) Dziś wstaliśmy z ciężkim bólem koło 12. Potem obiad i ledwo zdążyłam na 15 do Health Centre:-D W takim razie gdzie się spotykamy?? Przy tesco??

Ok. Mam nadzieję że się wyrobimy;-) Dziś wstaliśmy z ciężkim bólem koło 12. Potem obiad i ledwo zdążyłam na 15 do Health Centre:-D W takim razie gdzie się spotykamy?? Przy tesco??

Jasne!!! Korzystaj, że możesz pospać, mi już tylko marzenia zostały... Nawet przy naszych dyżurach i tak muszę się szybko zwlec z wyra, bo Pyza domaga się cyca, o!!! A mój mąż śpi sobie spokojnie czasem do 10.00 :dry:...

wow Camomile to faktycznie masz fajniutko z tym spaniem? Co jadłaś albo co robiłaś szczególnego jak byłaś w ciąży,że masz takiego śpioszka? moze mam jeszcze szanse hihi bo tez lubie sobie długo pospac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry