• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Justysia, ogromne gratulacje!!!

ps. dziewczyny, ja jestem chyba jakiś forumowy matoł! chciałam Justysi jakoś na kolorowo pogratulować i nie umiem zmienić rozmiaru czcionki i koloru! klikałam tam na górze w opcjach, wybrałam jak trzeba i nic! eeeee...
NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehh:-D

reklama
Justysia - ogromne gratulacje..
images

Teraz to juz chyba moja kolej :|

NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehh:-D

:-D ja też mam męża informatyka! ale czasami mi aż głupio mu zawracać d... takimi pierdołami:zawstydzona/y::-D jeżeli chodzi o forum, to wykorzystuję naszą krychę:-D:-D

KASIA,czekamy, czekamy;) na rozpakowanie:)oj, będzie imprezka na forum..;)

Dziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?

martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam:szok: znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu:-D

Dziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?

martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam:szok: znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu:-D
Dzięki zaproszenie przyjęte;-)Świetne fotki:) Następny mężuś który do baranków się nie zalicza czyli witaski w klubie łysolków:-D hihihi ale my to za to mamy tyyyyyyyyyyle miejsca do całowania hehhe:-D

reklama
JUSTYS21 Gratulujemy szczęśliwego porodu i życzę szybkiego powrotu do używalności;-)

A my dziś na bilansie byliśmy. Maly wazy już 7.3kg. Duuużo ponad normę:-p Poza tym wszystko jest lux:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry