• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
witam sie :) dzis juz piatek i kolejny tydzien z glowy:)znaczy sie do przodu hehehe
ja dzis do crescentu jade:)normalnie przez ten szpital na odwyku bylam hehehhehe i trzeba nadrobic:)
milego dnia i moze zaswieci dzis troszke sloneczka????????
papatki

reklama
wow Camomile to faktycznie masz fajniutko z tym spaniem? Co jadłaś albo co robiłaś szczególnego jak byłaś w ciąży,że masz takiego śpioszka? moze mam jeszcze szanse hihi bo tez lubie sobie długo pospac

No Kochana! Tak mają tylko wybrani:-D A tak poważnie to w ciaży kładłam się spać koło 22 a wstawałam koło południa(mój R pracuje na popołudniową zmianę i śpi do 12 więc my się z nim solidaryzujemy):tak:
Poza tym Igorek jest niedzielny więc może to też ma wpływ:confused::sorry2:

O rany! Koc na buzie sobie naciąga!!!!:szok:

Dzien dobry ja to chyba pierrwszy raz tak szypko na nogach:tak:no ale nic zaraz sniadanko i szybka akcja w Limwrick a potem znowusamiusia w domciu:-(do napisania puzniej

Dzień dobry mamusie!!! Witam się w ten, może, słoneczny piątek i udanego dnia życzę!!! Olivca, chwal się jak tam na wizycie było ;-)

mamy jutro jechać na grilla:baffled: ale chyba będzie in door:-D:-D:-D

Jeśli wierzyć pronozie pogody to jutro ma być ładny dzień...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczynki jestesmy juz w domku serdecznie dziekuje za gratulacje jeszcze was nie nadrobilam ale nadrobie w wolnej chwili...... fotka Julci jest juz na nk wiec tam mozecie ja podziwiac :P:P:P hihiihih pozniej wam wszystko opisze
czujemy sie swietnie :)
aha zamowionko z avonu zlozone mam niezawodnego mezusia Gosia twoje tez zamowionko zloze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry