• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)

olivca my 2 wieloryby bedziemy:):):):) hahhahahah ale co tam:) powinno nam na dobre wyjsc:) jak mi sie spodoba to moze bedziemy chociaz raz w tygodniu chodzic co???????dla kregoslupa napewno dobrze bedzie a i przy okazjii jakies zbedne kalorie sie wyciagna w tej wodzie hehehhehe:)
no nic lece bo Ola powinna byc lada chwilka:)milej niedzieli kochane:)

reklama
Witam laski. Weekend pełen wrażeń:) Wczoraj, leżymy sobie w łóżeczku a tu telefon, że znajomi przyjechali z Dublina i właśnie czekają aż ktoś po nich wyjdzie:-) Szok:szok: Potem dłuuuuugi spacer w nieznane:)Dziś powtórka z rozrywki. Odkryliśmy super miejsca na spacery:tak:

Teraz szykujemy się na jutrzejszy wyjazd do Dublina. Będę musiała wcześnie wstać. BUUUUUUU

JUSTYS takiego aniołka tylko można pozazdrościć. Oby jej już tak zostało;-)

hej!!my wlasnie wrócilismy z nad oceanu :) nareszcie pogodna niedziela sie trafiła!!!tego bylo trzeba naszej rodzince!!!
justyna fajnie,ze julka taka grzeczniutka Domi tez taki był w ogole nie plakal tylko wlasnie postekiwal :)
ola i aga jak tam po basenie?jak bedziecie w tygodniu sie wybierały to moze tez sie skusze hehe :)

hej dziewczyny.my też już jesteśmy po wycieczce.trochę co prawda wiało ale nie było źle.Laura przynajmniej posiliła się na świeżym powietrzu i skosztowała piasku:-).jednak po powrocie była strasznie marudna i wręcz nie do wytrzymania tak więc byłam zmuszona położyć ją już o 19 do łóżeczka.teraz smacznie śpi i mam nadzieje że tak zostanie do rana.ja tymczasem czekam z kolacyjką na mężusia.pozdrowionka

natalia ja w tygodniu to tak nie bardzo z tym basenem sobota albo niedziela mi bardziej pasuje bo wtedy wszyscy idziemy:)ale nastepny weekend odpada bo aine z rafim i natalka przyjezdzaja do nas:) i podobno piekny weekend ma byc:) wiec pewno gdzies na swiezym powietrzu spedzimy:)

olivka a ty pewno padlas jak kawka po tym basenie co???????????????????
a ja piore i piore ech.....jutro tez ma byc ladnie wiec zrobie to dzis a rano wywiesze na podworku:) a co:) co zrobione to z glowy:)

no nic.....
poszwedam sie troszke po necie i trza sie powoli szykowac do kolejnego tygodnia:)oby nam ta pogoda naprawde dopisala:)
dobranoc i do juterka:)

haha nic z tych rzeczy, padl to N. i nie moglam sie doczekac na niego z obiadkiem, a ja meczylam sie z przekonwertowywaniem filmow na dvd, bo oczywiscie on komus obiecal na dzisiaj a mi powiedzial w ostaniej chwili, wiec nie mialam szans na spanko.
Natalia ja nawet w tygodniu moge isc bo skoro weekend nam odpada to sie wybierzemy, na pewno w srode mamy szkole rodzenia, a przed moze zakupki w centrum? wiec moze w czwartek basen:confused:

Heja, a ja sie przyszlam pozegnac.My dzis zmienilismy plany i wyslzo nam na dobre.Pelny odpoczynek dzisiaj byl.Nie pojechalismy nad ocean, za to maly sie wyszalal w play house a potem cala trojka poszlismy spac! I w koncu odpoczelismy, a co!Zwlaszcza mo bidny maz tego potrzebowal.

dobry wieczor dziewuszki:-)
Justynko super ze Juleczka taka grzeczniutka:tak:Ucaluj ja od nas
Krycha widzisz jak fajnie,jeszcze jakis czas temu bylo Ci przykro ze sama w centrum zostalas,a tu juz kolezanaki masz do spacerkow;-)
A ja wykonczona jestem...bylismy dzis w Cobh,super bylo,przez chwile poczulam sie jak na wakacjach:-p
Olicva pamietasz kochana o ksiazce dla mnie?Kiedy bedziesz sie wybierac do Agi?Z checia bym ja nawiedzila stesknilam sie Agus za Toba;-)
A musze sie znowu pochwalic moja Julenka.Kolejne slowa opanowane to: babka,bajka,ide,nie ide:-D

łohoho no to już poleci Jula z tym paplaniem:):-):rofl2::rofl2::rofl2: Ja na śmierć zapomniałam o tej książce bo Aga i tak na razie ma jakies horrory. W tygodniu mozemy się umówić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry