• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry:))))) gdzie to sloneczko!!!
aga mówisz ,ze ania przyjezdza na weekend???nie no to ja tez sie chce z nia chocby na chwilke zobaczyc :) a przede wszystkim moja mala imenniczke :)) ania cotynato??
ola dobrze,ze mi przypomnialas o tej szkole rodzenia...bo oczywisicie mi z glowy wypadlo!!!!basen nw srode jak dasz rade tez moze byc :)
milego dnia!!!

reklama
Dzień dobry mamusie :-D!!!! Cytrus, no cieszę się przeogormnie z towarzystwa, bo tak mi brakowało ruchu a teraz mamy szanse na dłuższe spacerki, bo z kimś to raźniej, nie? A właśnie, co do dłuższych spacerków - czy wtorek aktualny Olivca? Tylko, na prośbę Martuany miejscy byśmy zmieniły, bo też bardzo chciałaby się spotkać i Camomile poznać, no i może Drozdusia do nas dołączy, więc spotkałybyśmy się u Martuany właśnie, co? Napisz tylko czy Ci odpowiada i na którą a my się będzimy tu dogadywać, oki? Aha, no i Ms.Marple może autko na jutro załatwisz i też dołączysz? Byłoby super!!!! Bo ja od środy jestem chwilowo (do następnej środy) niedostępna :-p... I może Aga_irlandia by dojechała też????? I Natinke18??? Aaaaa, no i strasznie żałuję, że Aine przyjeżdża w ten weekend, myślałam, że uda nam się spotkać i poznać w realu, ale niestety nie, ech...

Camomile, udanego wyjazdu do Dublina ;-) i co Ty na jutrzejszą wyprawę poznać mamuśki??? Drozdusia, a Ty jesteś gotowa spotkac się z foremkami :-D??? Jakby nie było pogody można bujnąć się busikiem, a jak będzie to byłby dddłłłłłuuuuuuggggiiiii spacerek z przerwą na "kawusię" w miłym towarzystwie hehehehehe :-)

Zmykam na zakupki, narka :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek laski
my wczoraj w plażowych strojach pojechaliśmy do Spanish Point a tam zero słońca i wiało że hej brrrr, dzieciaki najadły się piachu --Bąblowi smakuje:tak: Laurze chyba też:-D:-D:-D
tyle, że były wielgachne fale i mój M kąpał się dwa razy i tylko on miał frajdę z wycieczki:baffled::-D a po powrocie położyliśmy kocyk w ogródku i tam się słoneczko znalazło:wściekła/y: cała Irlandia ehhhh:nerd:
gastone mieliście rację, że zostaliście w ogródku;-)
aga, miło że wpadliście.. następnym razem na dłużej poprosimy:tak:

krycha o co chodzi z tym wtorkiem bo nie kaman:confused: ale na kawkę to ja chętna jak zawsze:-D

Witam dziewczynki:))Ja dzisiejszą nockę miałam nie najlepszą:-(borykałam się ze skurczami i sama nie wiedziałam co robić:zawstydzona/y: Ale nad ranem w końcu zasnełam to chyba ustąpiły,ale teraz cały brzuch mam taki obolały:-(i ledwo się ruszam:szok:poczekam na dziweczynki aż przyjdą ze szkoły i pojade do materniti nie będe czekała bo nie ma sensu:no: :)))A co do jutra to ja jak nie mam autka naprawde nie bardzo moge się ruszać nie dlatego że nie chce bo się boje czy coś :no:ja nie z tych ;-) ale ja naprawde nie daje rady nawet u mnie po schodach mam problem i musze odpoczywać MASAKRA:wściekła/y::szok: a żebyście słyszały jak dysze!!!!!!!!!!!!!!!!!Więc jak chcecie to z miłą chęcią was ugoszcze u siebie i wiecie że drzwi zawsze dla was otwarte :tak:Ale w tym tyg. mężuś musi autkiem do pracy jeżdzić więc ja jestem uziemiona:(

witam kobietki.widzę że mamy tutaj mały tłok z rana.mi mała dała trochę poleniuchować więc jestem dopiero teraz.
krycha-jestem jak najbardziej za jutrzejszym spotkaniem.tylko dajcie znać gdzie i o której.bardzo chętnie się wybiorę/
tymczasem zmykam na małe śniadanko,do potem...

Cześć dziewczynki, ja według zapowiedzi tez od rana piorę, sprzątam, a kiedy wszystko gotowe pogoda znowu płata figla, och ta Irlandia
Witam dziewczynki:))Ja dzisiejszą nockę miałam nie najlepszą:-(borykałam się ze skurczami i sama nie wiedziałam co robić:zawstydzona/y: Ale nad ranem w końcu zasnełam to chyba ustąpiły,ale teraz cały brzuch mam taki obolały:-(i ledwo się ruszam:szok:poczekam na dziweczynki aż przyjdą ze szkoły i pojade do materniti nie będe czekała bo nie ma sensu:no: :(
Martuś nie zwlekaj i faktycznie jedź do maternity, przeczytaj jeszcze raz i zastanów się nad tym wyjazdem do Polski, tu jesteś mimo wszystko bezpieczniejsza no i z nami w razie alarmu. Daj znać co i jak, trzymam w kciuki

hej babki a ja moje dziecie pochwalilam a wczorajsza noc troche marudzila.... ale co tam dzisiaj byla grzeczniutka znowu jak aniolek pobudeke tylko o 3 na jedzonko i zmaiane pieluszki i o 7 powtorka ale tylko zjadla i znowu do spanka i tak sobie pospala do 10:30.....
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa..... nie wyobrazalam sobie ze takie Malenstwo moze tyle szczescia przyniesc
do poklikania pozniej milego dzionka

krycha o co chodzi z tym wtorkiem bo nie kaman:confused: ale na kawkę to ja chętna jak zawsze:-D

No, we wtorek mamy się "pokawkować" ;-) - wstępnie byłam umowiona z Olivcą, ale ponieważ Martuanie tak ciężko się poruszać, a również chce się spotkać, więc spotkanko byłoby u Niej, tylko jak tak czytam Martuana to tak się zastanawiam czy powinnyśmy przyłazić, bo z tego co piszesz to nie czujesz się najlepiej... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!

krycha-jestem jak najbardziej za jutrzejszym spotkaniem.tylko dajcie znać gdzie i o której.bardzo chętnie się wybiorę

Bardzo się cieszę i od razu ostrzegam, że jeśli będzie pogoda to będziemy miały sporo do przejścia!!! Nie wiem jak dziewczynom pasuje, ale jak bym się z Wami (Tobą i Camomile) umówiła na 10.00 gdzieś w centrum, np. pod Brown Thomasem, jeśli będzie Wam pasowało i byśmy sobie poszły ;-)... Ale szczegóły to myślę, że obgadamy dopiero wieczorkiem, jak już Camomile będzie aktywna no i jak reszta mamusiek się określi, oki?

reklama
ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry