natinke18
Fanka BB :)
dzien dobry
)))) gdzie to sloneczko!!!
aga mówisz ,ze ania przyjezdza na weekend???nie no to ja tez sie chce z nia chocby na chwilke zobaczyc
a przede wszystkim moja mala imenniczke
) ania cotynato??
ola dobrze,ze mi przypomnialas o tej szkole rodzenia...bo oczywisicie mi z glowy wypadlo!!!!basen nw srode jak dasz rade tez moze byc
milego dnia!!!
aga mówisz ,ze ania przyjezdza na weekend???nie no to ja tez sie chce z nia chocby na chwilke zobaczyc
ola dobrze,ze mi przypomnialas o tej szkole rodzenia...bo oczywisicie mi z glowy wypadlo!!!!basen nw srode jak dasz rade tez moze byc
milego dnia!!!
!!!! Cytrus, no cieszę się przeogormnie z towarzystwa, bo tak mi brakowało ruchu a teraz mamy szanse na dłuższe spacerki, bo z kimś to raźniej, nie? A właśnie, co do dłuższych spacerków - czy wtorek aktualny Olivca? Tylko, na prośbę Martuany miejscy byśmy zmieniły, bo też bardzo chciałaby się spotkać i Camomile poznać, no i może Drozdusia do nas dołączy, więc spotkałybyśmy się u Martuany właśnie, co? Napisz tylko czy Ci odpowiada i na którą a my się będzimy tu dogadywać, oki? Aha, no i Ms.Marple może autko na jutro załatwisz i też dołączysz? Byłoby super!!!! Bo ja od środy jestem chwilowo (do następnej środy) niedostępna
... I może Aga_irlandia by dojechała też????? I Natinke18??? Aaaaa, no i strasznie żałuję, że Aine przyjeżdża w ten weekend, myślałam, że uda nam się spotkać i poznać w realu, ale niestety nie, ech... 
Laurze chyba też
cała Irlandia ehhhh
ale na kawkę to ja chętna jak zawsze
Ale nad ranem w końcu zasnełam to chyba ustąpiły,ale teraz cały brzuch mam taki obolały:-(i ledwo się ruszam
poczekam na dziweczynki aż przyjdą ze szkoły i pojade do materniti nie będe czekała bo nie ma sensu