• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie wróciłam ze spaceru-jest ciepło i trochę popadało ale taki deszczyk mnie i Laury nie rusza.
alex-kiedyś też tak mi spuchło oko i pomógł mi fenistil żel,a opuchlizna zeszła następnego dnia
krycha-jeśli o mnie chodzi to godzina mi odpowiada.lubię też długie spacery także spoko.a i miejsce jest ok,ja tam się dostosuję
martuana-trzymam kciuki,mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja i wieczorkiem napiszesz że jest już ok i jutro będę mogła cię poznać:-)
ms.marple-fajnie by było cię jutro zobaczyć;-)

właśnie wróciłam ze spaceru-jest ciepło i trochę popadało ale taki deszczyk mnie i Laury nie rusza.
alex-kiedyś też tak mi spuchło oko i pomógł mi fenistil żel,a opuchlizna zeszła następnego dnia
krycha-jeśli o mnie chodzi to godzina mi odpowiada.lubię też długie spacery także spoko.a i miejsce jest ok,ja tam się dostosuję
martuana-trzymam kciuki,mam nadzieję że to chwilowa niedyspozycja i wieczorkiem napiszesz że jest już ok i jutro będę mogła cię poznać:-)
ms.marple-fajnie by było cię jutro zobaczyć;-)
Ja też myśle że to chwilowe:tak:i mam nadzieje że jutro będe miała okazje cię poznać;-)napewno będzie miło jak zresztą zawsze jak spotykają się takie fajowe mamuśki:-D

Bozenka dopiero przeczytalam Twego maila zamowie wszystko w srode i dla Gosi tez i juz w czwartek bede miala nowy katalog

justysia to super, przy okazji jak jutro będę w dooradoyle to podrzucę ci pampy --jeśli nie będzie cię w domku to zostawię pod drzwiami:tak:
dziewczynki mam nadzieję, że uda nam się spotkać jutro bo już się za Wami stęskniłam
olivco przywiozę ci książki jeśli chcesz i będziesz:tak:

Aine kusisz kusisz, ja dzis odwazylam sie i stanelam na wage i koniec z dogadzaniem sobie i pustymi kaloriami. Ale taki serniczek po tygodniu jako dobra nagroda mógłby być:-):-):-)
Justys tak sie ciesze, ze malenstwo spokojne, ja na takie nie mam szans bo juz ma charakterek i daje popalić... Rozkoszuj się mamusiu każdą chwilunią.
Ms.Marple ja tez wezme do Marty i książkę i to urządzonko od Cytruska
Aga będziesz jutro?:confused:
Nowe mamusie fajnie byloby was poznac jutro, Alex tez masz okazje sie z nami zobaczyc:happy2:

olivka no baaaaa....pewnie ze bede:) jak wszystkie to wszystkie:):):):)zreszta stesknilam sie za wami wszystkimi i milo tak razem kawke wypic i ponarzekac na brzuszki hahhahahah:)
porobie w chalupie jutro ,przygotuje obiad i przyjade:)no chyba ze Martus zle sie bedzie czula:( mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)pewno przegiela z robota tak jak ja :)

aaaaaaaaaa zapomnialabym wam napisac w lidlu sa termometry do mierzenia temp.w uchu i na czole ...ma 6 funkcji:):)::) fajny:) ja kupilam przyda sie nie tylko dla malenstwa ale i dla reszty rodzinki tez:) i cena przystepna bo 14,99:):):):) podgrzewacze byly do butelek tez i jakies tam jeszcze rzeczy dla maluszkow:) ja kupilam tylko termometr:)

Ostatnia edycja:
o to faktycznie warto się wybrać.
Mała to weź ze sobą tą książkę o Limerick, w międzyczasie szwagier Cytruska ją przeczyta:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry