• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

mniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam

reklama
Ja też już mam mleko w puszcze do przepisu Gastone:-) jeszcze tylko muszę do Aldika ruszyć dupkę po serki do przepisu Agi i dwa forumowe serniczki będę miała obcykane;-)
a ja nie mogę znaleźć przepisu Krychy na schabiki!! na której to było stronie? zapomniałam spisać, a schab czeka w lodówce...

mniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam
a jesteś szczupła jak patyczek;-) to takie niesprawiedliwe:cool:

justysia a nie pochwaliłaś się ile ważyła twoja córcia:confused:
...aha już zostałam uświadomiona, żem ślepa jak kret;-):-D:-D:-D

gdzie ta martuana:eek: już się niepokoję

Ostatnia edycja:
Hahahahahaha, a my z mężem ostatnio wylądowaliśmy w Aldim i chciałam ten słynny, pyszny jabłecznik kupić, ale niestety nie było, ale z pustymi rękami nie wyszliśmy, nie, nie i w zamrażalniku leży tarta śliwkowa, mniam, czeka na gości, a pierwszą dziś będziemy kończyć z lodami waniliowymi... Łasuchy z nas straszne, ale tarta pyszna!!!!! Oby jutro nie padało, bo muszę to jutro wychodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuana, co z Tobą? Jak się czujesz?

Aine, przypomnę, nie szukaj - schabik rozbić jak na kotlety, posolić i popieprzyć, ułożyć w naczyniu do pieczenia (bez smarowania tłuszczem), następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, startym serem (ilość wg gustu) i na to wszystko majonez - dość sporo, wszystko musi być nim przykryte!!! I na 40 minut do piekarnika w 180 st. - SMACZNEGO!!!

Drozdusia, a Ty masz konto na NK? Jak tak to dawaj namiary, będzie nam prościej jutro się odnaleźć ;)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki odwoluje akcje;-)znalazlam przepis na stronie 746(dla zainteresowanych) Chyba zrobie go zaraz wkoncu jutro swieto no nie?
A Krycha zapomnialabym,zrobilam w sobote piersi kurczakowe wedlug Twojego przepisu na schabik(chociaz troche go zmodyfikowalam,bo cebulke przyrumienilam z pieczarkami startymi na grubych okach tarki,posypalam serem i do piekarnika na 20 minut na 190st)...miooooooooooooooodzio!
Martucha,gdzie jestes?

Hahahahahaha, a my z mężem ostatnio wylądowaliśmy w Aldim i chciałam ten słynny, pyszny jabłecznik kupić, ale niestety nie było, ale z pustymi rękami nie wyszliśmy, nie, nie i w zamrażalniku leży tarta śliwkowa, mniam, czeka na gości, a pierwszą dziś będziemy kończyć z lodami waniliowymi... Łasuchy z nas straszne, ale tarta pyszna!!!!! Oby jutro nie padało, bo muszę to jutro wychodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuana, co z Tobą? Jak się czujesz?

Aine, przypomnę, nie szukaj - schabik rozbić jak na kotlety, posolić i popieprzyć, ułożyć w naczyniu do pieczenia (bez smarowania tłuszczem), następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, startym serem (ilość wg gustu) i na to wszystko majonez - dość sporo, wszystko musi być nim przykryte!!! I na 40 minut do piekarnika w 180 st. - SMACZNEGO!!!

Drozdusia, a Ty masz konto na NK? Jak tak to dawaj namiary, będzie nam prościej jutro się odnaleźć ;)!!!
mam konto na NK-justyna sarnowska brodnica/limerick

krycha ja już cię znalazłam na koncie u Bożeny i wysłałam zaproszenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja ja tez raczej pisze sie na to spotkanko,ola moglybysmy sie jakos razem umówic bo ja niewiem gdzie marta mieszka..no i napiszcie o ktorej jak cos to spotkanie...mam nadzieje,ze marta z toba wszystko oki!!!buziaki!!

reklama
Krycha, dzięki za przypomnienie przepisu:-)
Gozdusia, ja też mogę Ci wysłac zaproszenie? mnie na spotkanku nie będzie:-( bom nietutejsza:-( no ale lubię wiedzieć, z kim piszę na forum:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry