• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Czesc dziewczynki ale wczoraj byl piekny dzionek zesmy caly dzien grilowali

No a zato moj synek wczoraj sie obudzil z napuchnietym okiem ledwo widzial na nie biedny:-(kurcze kiedys mu ropialo teraz napuchlo i to samo oczko ale naszczescie dzisiaj jest juz dobrze czy to moze byc jakies uczulenie ? Niewiecie czy takie zmiany moga miec wplyw na wzrok ?
Nastepnym razem to sie wybiore z nim do lekaza

reklama
Krycha ja jestem jak najbardziej za:tak:tylko wieczorkiem dam wam znać:tak: co i jak w tym szpitalu co??no chyba że to faktycznie coś niezbyt dobrego i chcieli by mnie zostawić ale mam nadzieje że to taki straszak i wtedy możecie do mnie wpaść bo w domu zwarjować można:wściekła/y:a tak to byście troche urozmaicenia w moje progi wniosły:-D

ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(
A więc postanowione jutro wpadacie do mnie Oleńko mam nadzieje że Ty też?dasz się swojemu mężczyznie pouczyć a ja wieczorkiem dam jeszcze znać ok?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak pisałam chatkę mam wolną od środy wieczorem, do tego czasu raczej cisza w naszym domku bo mój ma egzamin i ciągle się uczy więc nie chcę mu przeszkadzać...:cool2::cool2::cool2:.ale kawka w plenerze ala piknikowa będzie też fajna.:-) No i jak zaglądałam na pogodę to ojojoj ciarki przechodzą:-(

No to super!!! Znaczy zmiana miejsca może być :confused:;-)!!!

Krycha ja jestem jak najbardziej za:tak:tylko wieczorkiem dam wam znać:tak: co i jak w tym szpitalu co??no chyba że to faktycznie coś niezbyt dobrego i chcieli by mnie zostawić ale mam nadzieje że to taki straszak i wtedy możecie do mnie wpaść bo w domu zwarjować można:wściekła/y:a tak to byście troche urozmaicenia w moje progi wniosły:-D

No to jest oczywiste :tak:!!!! Czekamy na jakieś wieści a póki co odpoczywaj i uważaj na siebie Kobieto!!!!

No a zato moj synek wczoraj sie obudzil z napuchnietym okiem ledwo widzial na nie biedny:-(kurcze kiedys mu ropialo teraz napuchlo i to samo oczko ale naszczescie dzisiaj jest juz dobrze czy to moze byc jakies uczulenie ? Niewiecie czy takie zmiany moga miec wplyw na wzrok ?
Nastepnym razem to sie wybiore z nim do lekaza

Może to jakieś uczulenie???? A dziś już jest lepiej? Myślę, że dobre byłoby wapno (odczuli) a jak to nie to to nie zaszkodzi :sorry2:

hej babki a ja moje dziecie pochwalilam a wczorajsza noc troche marudzila.... ale co tam dzisiaj byla grzeczniutka znowu jak aniolek pobudeke tylko o 3 na jedzonko i zmaiane pieluszki i o 7 powtorka ale tylko zjadla i znowu do spanka i tak sobie pospala do 10:30.....
nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa..... nie wyobrazalam sobie ze takie Malenstwo moze tyle szczescia przyniesc
do poklikania pozniej milego dzionka

Oj, Justysia21, doskonale wiem o czym piszesz - znam to szczęście z własnego doświadczenia i myślę, że każda mamusia tak ma!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martuana jeśli będziesz na chodzie to i ja postaram się wpaść:tak:
tymczasem leć do maternity nie zwlekaj i daj znać co i jak

justysia oj tak, dołączyłaś do grona szczęśliwych mamuś:tak::-D:-D

martuana jeśli będziesz na chodzie to i ja postaram się wpaść:tak:
tymczasem leć do maternity nie zwlekaj i daj znać co i jak

justysia oj tak, dołączyłaś do grona szczęśliwych mamuś:tak::-D:-D
Ciesze się Bożenko ;-)za Tobą też się już stęskniłam:-)A dobrze mi zrobi wasze towarzystwo:)) Justyś tobie to dobrze:))Nawet nie wiesz jak niektóre z nas Ci zazdroszczą:))Nie dość że po pordzie to jeszcze taki aniołeczek spokojny:)

Hej dziewczynki:-) witam po weekendzie:-)Ależ to był suuuper weekend!!!
W sobotę mieliśmy gości, fantastyczni ludzie! a wczoraj u innych znajomych cały dzień pod domkiem na winku i słodkościach:) mała się wybawiła w piaskownicy..ach..czułam się jak w Polsce, cieplutko było!!!!oby więcej takich słonecznych dni!!
A w ramach wątku kulinarnego napiszę Wam potem przepis na niesamowity sernik, który zrobiłam- przepis z netu z moimi modyfikacjami:-) tak łatwego i smacznego ciasta dawno nie robiłam!! a wszystko na bazie jogurtów greckich z Lidla i budyniu:-) mam nadzieję, że wypróbujecie, bo warto!

Hej dziewczynki:-) witam po weekendzie:-)Ależ to był suuuper weekend!!!
W sobotę mieliśmy gości, fantastyczni ludzie! a wczoraj u innych znajomych cały dzień pod domkiem na winku i słodkościach:) mała się wybawiła w piaskownicy..ach..czułam się jak w Polsce, cieplutko było!!!!oby więcej takich słonecznych dni!!
A w ramach wątku kulinarnego napiszę Wam potem przepis na niesamowity sernik, który zrobiłam- przepis z netu z moimi modyfikacjami:-) tak łatwego i smacznego ciasta dawno nie robiłam!! a wszystko na bazie jogurtów greckich z Lidla i budyniu:-) mam nadzieję, że wypróbujecie, bo warto!
aine jak ty kusisz babo a moja dietę wczoraj szlag trafił:-D:-D:-D

reklama
Heheheheh:-D Bożenko, moja dawno poszła w zapomnienie:-D przepis napiszę potem, bo teraz mi mała nie da-ale mówię Wam, wychodzi taki,że się w ustach rozpływa!! u nas ogromna blacha poszła w 2 dni:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry