• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Witam sie w poniedzialkowy poranek.:-)Ja niewyspna bo kaszel mnie meczyl cala noc, a moj maz to normalnie zombi bo synus u niego w lozku szalal do 6 rano!!:baffled:Oczywiscie tatus zobbi a dziecko pomimo nie przespanej nocy szaleje :eek:

reklama
Czsec dziewczyny:happy:
Jak slysze ten wiatr za oknem to mnie glowa zaczyna bolec:wściekła/y:Gdzie ta piekna ciepla wiosna!?,ja sie pytam:no:
Ja dzis tez domowo spedzam dzionek.Dziewczynki taka prosba:to spotkanko to mogloby sie odbyc w jakis dzien oprocz czwartku?Bo ju z siostra jestem umowiona na miasto:sorry:Bo ja bym baaaaaaaaaaardzo chciala byc obecna na spotkanku.
Megan trzymam kciuki za dziadka:tak:
A i zapomnialabym....moja corcia trzecia noc spala w swoim jakze doroslym lozku.Dwie pierwsze to obudzila si w nocy z placzem(pierwsza o 11,druga o 2)A ta ostatnia obudzila sie ok4 i sama przyszla bez placzu do mnie do lozka huraaaaaaaa,ale jstm z niej dumna(oby nie zapeszyc)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:)Moje dzieciątko już dzisiaj spało całą noc huraa!!!właśnie wstaliśmy haha wkońcu wyspana;-)Ale u mnie to jest na odwrót jak dzieci śpią mąż cierpi na bezsenność hehehihi ale przynajmniej jest wesoło:-DZa oknem piękne słoneczko:))Aż chce się żyć:))KRYCHA mam nadzieje że przejdzie ci ten okropny katar i będziecie mogły wpaść:)) Dziewczyny mam pytanko nie wiecie czy w sobote sklepy są normalnie pootwierane??chcemy jechać do Belfastu na zakupy ale nie wiemy do której te sklepiska :)
Martuśto cieszę się z wami że Mareczek już zdrowszy:) Z tym Belfastem to moze być problem bo dzwoniła do mnie bratowa wczoraj z Londynu i oni mają długi weekend -bankholiday już w piątek i potem jeszcze w poniedziałek, doś poważnie podchodzą do tych świąt, ale przedzwonię do niej wieczorkiem i popytam.

Mam nadzieję że uda mi się zostać w domku bo mój mnie ciągnie z nim na jakiś kurs do wexford ale aż na dwa dni, ja nie chcę:( Najgorsze ze zaskoczył mnie tym rano a ja nie byłam przygotowana bo po prostu jak zwykle nic nie wiedziałam o naszych podróżach. Tym razem chcę być w domu i z wami wypić kawkę.

Ostatnia edycja:
Marta ,chyba jest jakis watemk mamy z irl.polnocnej,moze tam popytaj pewni tam beda bardziej poinformowane dziewczyny (jesli taki jest a zdaje mi sie ze cos mi sie obilo)A ja dzis bed planowac co zrobic na swieta...musze zrobic liste zakupow:eek:Pierwsze swieta sami bedziemy.Bo zawsze ktos do nas przyjezdzal.Ale te postanowilismy spedzic sami,tak bardzo rodzinnie:tak:
literke e mi zjada ponoc jakis chips pod nia jest hihi

Właśnie dzwonił M że piątek ma wolny HURAAAA więc pojedzieemy w piątek to napewno sklepki będą pootwierane:))Oleńko jak będziesz rozmawiała z tą bratową to zapytaj ją do której co?? MEGAN trzymam kciuki za twojego dziadka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry