• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie ja dopiero wstalam wiec nie wpadne do olivki ale zycze wam milej posiadowki i ploteczek...... i jakies zdjatka poprosze zebyscie mi wyslaly bo narobicie chyba nie?? :)

suwaczki mi sie pozacinaly ktora wie jak to naprawic ?? :(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys a może chcesz żeby przyjechac po Ciebie? Ja wiem ze dopiero wczoraj zaczęłyśmy coś organizować tak na spontana bo niestety ale tak wygląda moj życie ostatnio- wszystko na ostatnią chwilkę:tak:

no prosze.....widze ze wszystkie u oli siedza:) jak fajnie:)
ja bede jutro u martusi:):):)okolo 12.00:)

hej......a wy nadal kawkujecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????no bede plakac normalnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Heh, my już w domku :-D!!! Po miło spędzonej wizycie dzieci popadały w samochodzi hehehe... No i teraz Pyza śpi jak suseł :tak:!!! Fajnie było, dzięki laseczki ;-)!!! I fotki też były!!!!!!!!!!

A ja już się obrobiłam ze swoją robótką i mam chwileczkę na relaksik przy kompie:tak:U Oleńki było naprawdę sympatycznie :))dz:tak:ięki dziewczyny :)A ja myślę że jutro mnie nie zawiedziecie i wpadniecie:-) no i Justyś musisz nastawić sobie budzik ok???Żebyś nam nie zaspała :))No i może Megan uda Ci się wyciągnąć co?

no prosze.....widze ze wszystkie u oli siedza:) jak fajnie:)ja bede jutro u martusi:):):)okolo 12.00:)
hej......a wy nadal kawkujecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????no bede plakac normalnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A gdzie ty byłaś jak ciebie nie było?
Dziewczynki przeglądam zdjęcia i są fajniutkie, zaraz postaram sie pozmniejszać i porozsyłać, wezmę tez je na jutro do Marty:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry