reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzindusia pewnie że dasz radę bo jeśli nie ty sama to kto? ja już się przekonałam że jak człowiek musi to chociażby mu się wydawało że opada z sił potrafi naprawdę wiele znieść.a kobiety to już w ogóle zawsze potrafią skądś wygrzebać nowe pokłady sił i energii:tak:
Justysia to teraz z ciebie driver pełną gębą.a ja nie wiem kiedy się wezmę za jeżdżenie.do porodu raczej nie a potem to już chyba wcale bo nie będę wiedziała w co ręce wsadzić:-D

Sylcia no szkoda że cię nie będzie:-(

dzindusia pewnie że dasz radę bo jeśli nie ty sama to kto? ja już się przekonałam że jak człowiek musi to chociażby mu się wydawało że opada z sił potrafi naprawdę wiele znieść.a kobiety to już w ogóle zawsze potrafią skądś wygrzebać nowe pokłady sił i energii:tak:
Justysia to teraz z ciebie driver pełną gębą.a ja nie wiem kiedy się wezmę za jeżdżenie.do porodu raczej nie a potem to już chyba wcale bo nie będę wiedziała w co ręce wsadzić:-D

Sylcia no szkoda że cię nie będzie:-(

ok ok zdozylam sie wygramolic i sie zjawie Tylko drozdusiu jaki Ty masz nr domu Bo ja nie pamietam
Krycha ja na busa wychodze po 12

Hejka laseczki :tak: Ja tak na króciutko bo niedawno wrócilismy z pracy < w sumie fajnie tylko pogoda do bani i skończyłam pracę ok 1.30 nad ranem, ale gośc zapłacił za hotel więc luzik, najgorzej to sie martwiłam bo mój wczoraj z nocki zszedł i jechaliśmy do tego Wexford, praca i jeszcze jak by miał wracać no ale było ok> Wogóle to jakiś ważny to mecz był z Wolf:-D ale ja się nie znam;-) Kurka szkoda Igorka, trzymajcie się kochani!!! Cicho tu jakoś ale pewnie wszystkie u Drozdusi kawkują;-) ja spadam po ogarniać chatke i wysłuchac szwagra, bo mówił ze miał przeboje:happy2: jestem ciekawa jakie tylko co zdążyłam usłyszeć to to że Michał spał z wujkiem a nie u siebie:-D:eek: wiec ciekawe co jeszcze:oo::-D:rolleyes:

witam!
ogólnie bardzo dobrze sie czuje od samego poczatku,tyle ze dzis mnie troche w szpitalu zasmucili...bede miala wywoływany porod przed terminem, {termin mam na 22 grudnia}gdyz coreczka jest dużżżżżża ,za duża jak na ten 33 tydzien.Czy ktos z Was byl moze w podobnej sytuacji???

witam!
ogólnie bardzo dobrze sie czuje od samego poczatku,tyle ze dzis mnie troche w szpitalu zasmucili...bede miala wywoływany porod przed terminem, {termin mam na 22 grudnia}gdyz coreczka jest dużżżżżża ,za duża jak na ten 33 tydzien.Czy ktos z Was byl moze w podobnej sytuacji???

Kochana wspolczoje Ci :( Ja bym byla zestresowna taka sytuacja .... Ale niestety nie znam osobkiiktora miala takii problem :(

Ahh baby jestem zalamana .... Niechce o niczym rozmawiac ... Postaram sie wpadac i pisac co jakis czas cokolwiek

witam!
niestety nie znam takiej sytuacji:sorry2:,
ja miałam wywoływany poród ale 10 dni po terminie

sylcia chyba nie jest aż tak źle?:szok:

reklama
oj laski nie wiecie jaki mi numer mała wycięła.zasnęła przed chwilą w foteliku do karmienia w trakcie jedzenia kaszki:szok: więc kąpiel ją ominęła.na śpiąco ubrałam ją w piżamkę i nawet oka nie otworzyła.takie są efekty tego że nie spała w dzień.może to lepiej bo przynajmniej zasypia wieczorkiem ekspresowo i bez marudzenia:sorry2: tylko ciekawe czy to nie za szybko i prześpi noc.no i żeby tak nie marudziła i nie wydziwiała w dzień jak się nie zdrzemnie...chociaż ostatecznie wolę jak ma focha w dzień niż w nocy:eek:
ms.marple świece kupione?

Do góry