Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

trochę się męczy bidna
a co słychać u agi i Majeczki?
i camomile i Igorka
cytrusek jak tam nowy fryz?
dzień dobry
spadam na śniadanko bo jeszcze nic nie skubnęłam.miałam się wziąść za mycie drzwi i lamp ale chyba odpuszczę![]()
?
jakoś nie dam rady za nią dziś biegać.na szczęście jest komp pod ręką bo tak to bym zwariowała tylko leżąc.co do spotkanka to określę się po południu albo wieczorkiemKrycha jeśli spotkanie byłoby do południa to ok bo po południu jestem umówiona z Kają.poza tym T ma wolne i mógłby mnie zawieźć.i dużo zależy od tego jak się będę czuła bo na chwilę obecną ledwo chodzę tak mnie rwie w krzyżu.a do tego co jakiś czas kłuje mnie w podbrzuszu i boki brzucha.także przygotowałam sobie kanapę do całodziennego leżenia,włączę małej bajkę i niech się sobą zajmiejakoś nie dam rady za nią dziś biegać.na szczęście jest komp pod ręką bo tak to bym zwariowała tylko leżąc.co do spotkanka to określę się po południu albo wieczorkiem

chyba czuje pismo nosem