• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Antinka no pewnie,zapraszamy.nie ma nic gorszego niż brak towarzystwa albo tylko towarzystwo własnych dzieci:-D daj po prostu znać kiedy jesteś dyspozycyjna i jakoś się ugadamy
Sylcia no pogoda już jest taka na smarkanie.ciężko się w takich warunkach pozbyć kataru.Lola na szczęście na razie zdrowa.ale za to szajby dostaje:sorry2: chyba od tego siedzenia w domu.dlatego nie patrząc na pogodę wyjdę z nią dzisiaj.zrobię chociaż rundkę do centrum i z powrotem

reklama
moj tygodniowy rozklad jazdy to samotnosc od 9.00 do 14.00
potem lunch pan i wladca powraca aby zjesc zbieram reszte dzieci ze szkoly i czekam na wieczor
moja Tosia tez szaleje dzis jak malo kiedy wlasnie wychodzi obrazona z pokoju...

wiem gdzie jest ta przychodnia.jednak korzystam od początku z usług irlandzkiego GP.a nie wiesz czy mają w Polmedzie endokrynologa?bo mam problemy z tarczycą i ostatnio miałam kiepskie wyniki ale lekarz w szpitalu jakoś tak lekko do tego podszedł.a ponieważ jestem w ciąży i mam zamiar karmić piersią to wolałabym się skonsultować ze specjalistą

antinka Fajnie jesr miec pediatre w domu jak sie ma dziecii :)
Ale ja np fo polskich przychodnii niechodze opinie maja nie najlepsze Mam swojego gp na ktorego nie narzekam i wspaniala polozna ktora zawsze moze do mnie przyjsc :))

Sorry za bledy ale na foniee jestem

Ostatnia edycja:
reklama
witaj antinka na wątku i mam nadzieję, że i wkrótce w realu;-) a w jakim wieku masz dzieciaczki?

dzisiaj mój bajltel się poprawił i rano wypił całą butle mleka :tak:uffff :-D:-Dsmarka się dalej, szczepienie przełożyłam i chyba pójdę z nim jednak na dłuższy spacer bo zwariować można siedząc w domu:eek:

o w mordę znów pada:wściekła/y:hmmm ale pada tylko od strony ogródka:szok: a od strony podwórka nie pada:szok:

hmmm nie nie , nie piłam od rana;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry