Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam serdecznie
jestem tu nowa tu tzn. na forum w Irlandii w Limerick
przyjerchalam tu z dziecmi i mezem i zaczynam sie nudzic...
! Aaaa i taka mała rada - edytuj swoje posty żeby nie było ich jeden pod drugim, bo "dostaniesz po uszach" od moda 

, ale głowa do góry, będzie dobrze!!!!3maj sie , milego popoludniato ja spadam obiad podgrzac dzoecko ubrac i zajac sie domem papapapa![]()

yupiiiii ja tez tam mieszkalam przez dobry rok czasu, na rose hillja mieszkam na przeciw rzeczki na O'Callaghan Strand wiec))
tak, mysle ze to ta sama od drozdusi, siostra natinki naszej, no i dziewczyny maja jeszcze jedna, chyba maje, wiec dwie do wyborua ja tak troszke pozwole sobie temat zmienic i spytam Was czy znacie jakas dobra fryzjerke w limerick ktora mozecie polecic?? bo czas najwyzszy zadbac o siebie..... :-) i do ladu sie doprowadzic
no ja to mam problem ze to ja sie przeprowadzam wiec ostatnio skorzystalam znowu jak bylam w limeickdrozdusia jasne , skoro mowisz ze jest dobra ;-) chetnie sie przekonam :-):-)ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki![]()