czesc ale sie ciesze :-)ja jestem cala za spacerami
.jestem fryzjerka w dublinie mieszkam juz 5 lat.obecnie nie pracuje .na zecz mojebo bubeczka nie wrocilam do pracy po 6 miesiacach urlopu maciezynskiego tak wiec nie ukrywam ze mam sporo czasu na spacerowanie .wlasnie sie zbieramy do parku napisz mi cos wiecej o sobie gdzie mieszkasz i co porabiasz
.jestem fryzjerka w dublinie mieszkam juz 5 lat.obecnie nie pracuje .na zecz mojebo bubeczka nie wrocilam do pracy po 6 miesiacach urlopu maciezynskiego tak wiec nie ukrywam ze mam sporo czasu na spacerowanie .wlasnie sie zbieramy do parku napisz mi cos wiecej o sobie gdzie mieszkasz i co porabiasz
Ja również obecnie nie pracuje wiec tez mam duzooooooo wolnego czasu:-)I jak na razie do pracy nie jest mi spieszno, tutaj pracowałam jako pokojówka bo niestety z angielskim jest trochę kiepsko wiec jakoś nie widzę sensu zostawiać bąbelka na rzecz pracy w hotelu Obecnie mieszkam na Santry D9 wiec troszkę mamy daleko do sobie wiec codzienne spacerki raczej odpadają ale mam nadzieje, ze damy rade coś wymyslec Zawsze można pomyśleć o jakimś spotkaniu w centrum Autobusem mam gdzieś 20 minutek wiec nie jest źle a Miki na pewno ucieszy się, mogąc pobawić się z nowym kolegom