reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam dziewczynki

ja juz w domku tylko tyle ze nadal w dwupaku malej dobrze w brzusiu. wczoraj wieczorem wrocilam do domku z rozwarciem i skurczami :-( ogolnie to dopiero wstalam ( odespalam te dwa dni szpitalne ) . dziewczyny dziekuje za wsparcie wszystkim . witam rowniez nowa mame z centrum jest nas coraz wiecej . ciekawe jak dlugo bede w takim stanie :confused::-(

Ojj bidulko nasza Ty to sie meczysz :((

hejka :)
Bozenka chetnie bym do ciebie przyjechala,ale nie mamy autka :( mielismy zawsze firmowy,ale jak maciej jest na urlopie to auto musial oddac :( takze jestesmy uziemieni !!!
Syllwia kiedy ty wylatujesz????no i kiedy wracasz??i jak z autkiem waszym???
Krycha dobrze zrozumialas za tydzien zapraszam wszystkie chetne do mnie na posiedzonko:))
ja probuje wlasnie zapanowac nad 3 łobuziakow,domi zaprosil kolegow :))naszczescie ada spi,ale pytanie jak dlugo to potrwa w takim halasie??
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!

Kochana auta niemamy ;/;/;/ wiec zyjemy bez ;/ A wylatuje 27 listopada a planuje wrocic jakos w polowie stycznia :)) wiec troskze mnie nie bedzie Odpoczniecie sobie ode mnie :))

reklama
melduneczek:)
a my pozalatwialismy dzis troche spraw:) i nawet nam sie wszystko udalo heheeh....
teraz sprawdzam co u Was sie dzialo a potem zmykam do obowiazkow:):):):):)prasowanie na mnie czeka i mnie tak woooooola i woooooooooooooola hahahhaha....a ja udaje ,ze nie slysze....
no nic....
nilego popoludnia zycze.
pozniej moze jeszcze Was skontroluje

cieszę się, że wpadłyście na kawkę jak zawsze:tak::tak: proszę częściej:-D:-D

a my pospacerowaliśmy i mały sobie śpi
jeszcze mnie dzisiaj zakupy spożywcze czekają:eek:

cześć kobitki kochane;)
zarąbiste macie foto u Agi na nk:D Natalia, fajnie Ci w nowym kolorze!
Martuana, a Ty mi nie słodź tak cholero jedna:D
pozdrówki w ten zimny wieczór,brrr....

a mój dzieć jeszcze śpi:szok: tak go koleżanki wymęczyły:-D:-D:-D

cześć kobitki kochane;)
zarąbiste macie foto u Agi na nk:D Natalia, fajnie Ci w nowym kolorze!
Martuana, a Ty mi nie słodź tak cholero jedna:D
pozdrówki w ten zimny wieczór,brrr....
aine a może byś tak odwiedziła Limerick z tej swojej stolycy może na troszkę wyjechać chyba?;-):-D:-D

hej babeczki.my właśnie wróciliśmy do domku.takie małe tournee mieliśmy dzisiaj.
Bożenka,Kaja i Justysia miło było się z wami spotkać.jak zwykle zresztą:tak:
Aine zimny wieczór powiadasz....a mi dzisiaj cały dzień gorąco:-)
Madziakowalik nie zazdroszczę ci:no: ale zawsze to lepiej w domu niż w szpitalnym łóżku:sorry2: oby się szybko cosik konkretnego zadziało
Sylcia że też lecisz na tak długo:shocked2: wcale nie odpoczniemy-będziemy tęsknić:tak:;-)

tak w ogóle to mam katalogi od Justysi dla Agi,Weroniki,Bożenki,Madzi,Gosi i może któraś z nowych mamuś się skusi? uciekam myć małą i położyć spać,do potem

aine a może byś tak odwiedziła Limerick z tej swojej stolycy może na troszkę wyjechać chyba?;-):-D:-D

ze stolycy?:D kochana, przecież ja na wsi mieszkam, moja okolic ato już prawie nie Dublin:D jak mamy do "mniasta" jechać, to normalnie pół dnia się szykuję, garsonkę prasuję, mejkap nakładam, perfumą się pryskam:D

Noooo, w końcu mam chwilkę ;-)! Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za cały dzisiejszy dzionek :-)! Młoda była taka padnięta, że odpłynęła mi zaraz po 20.00 i nawet nie jęknęła jak Ją odłożyłam do łóżeczka i wyszłam :szok::-D!!!

Mam pytanko - czy przychodzi do domu informacja o odnowieniu MC? Czy trzeba samemu złożyć jakiś wniosek? Wiecie cóś na ten temat?

reklama
Lola też zasnęła chwilę po 20.troszkę się buntowała ale już bez takiej histerii i nawet już nie wstawała tylko płakała leżąc.a raczej pokrzykiwała i żaliła się że mama śmiała ją zostawić:sorry2: ale mamusia weszła parę razy i zapewniła że jest w pobliżu i w końcu odpuściła:blink: a ja wtedy buch pod prysznic a teraz obżeram się słodkościami :-p jak dobrze mieć wieczór dla siebie...i do tego mężol w domku;-) miód malina:-)
a co do Medical Card to ja w ogóle na jej temat nie mam zielonego pojęcia bo jej nie posiadam:eek:

Do góry