reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aneta moj sie nie boi, cieszy sie i chlapie jak dziki :-) ale reszta dzieci tez w porzadku, raczej sie ciesza niz placza, moze sie Twoja maluska na poczatku troszke poboi ale jak zobaczy inne dzieciaki pluskajace to sie wyluzuje. moj uwielbia w wodzie byc, to po mnie chyba, nigdy mnie nie mozna bylo z wody wyciagnac, do tej pory lubie sie pomoczyc :-D
a z organizacja nie tak najgorzej, bo mamy stale pory spania i posilkow, po nich wiadomo:kupka ;-), mycie pupki i wio.... maly juz je wszystko, wiec nawet po drodze biszkoptem z herbatka go zatkam, a poza tym to naprawde dobry i cierpliwy dzieciaczek:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
alex.nikita dzieki za rady :tak: mysle,ze sie zdecyduje -fajna zabawa :-)
dziewczyny nareszcie znalezlismy mieszkanie!! za 2 tyg wprowadzamy sie do 1bed na greenford!! :-D ktoras z Was jest z okolic?

aneta gratulacjony mieszkaniowe, ja mieszkam na wimbledon, wiec niezbyt blisko ale mam furmanke, wiec mozemy kiedys z Myszka Malym podleciec :-)

aneta431 ja chyba niezbyt daleko ...do greenford mam jakies 6 mil...daj znac jak juz sie urzadzisz ;-)

hej
taki basen dla maluchow to super sprawa, my z naszym tez chodzilismy, odkad skonczyl 3 miesiace i uwielbia wode :-) teraz nie chodzimy juz na regularne zajecia, tylko maly idzie poplywac z tata jak nam sie nudzi:-)
a dzisiaj spedzil pol dnia w dmuchanym basenie w ogrodku i tez byl w siodmym niebie :-D
z drugim bobasem tez planujemy chodzic na zajecia, swietna to sprawa patrzec, jak takie zaby plywaja :tak:

no i wlasnie ogrodek to jest super sprawa, mam nadzieje, ze tez uda nam sie cos znalezc z ogrodeczkiem w miare rozsadnej cenie :tak:, mam co prawda fajowy park tuz pod domem, ale ogrodeczek marzy mi sie bardzo :cool2:

ale teraz tak zawialo jakby burza miala byc za moment :eek:

a do plywania mojemu tatus kupil taki smieszny kostium, wyglada jak dziewczecy a na brzuszku i pleckach ma takie jakby kieszonki, do ktorych wklada sie nadmuchane plywaczki, smiesznie to wyglada, ale fajne, bo nie wpada caly pod wode :-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
u nas jakos powoli leci, troche sie najadlam nerwow, bo musialam zmienic GP- przeprowadzilismy sie pol roku temu i podalam im nowy adres i mnie wywalili bo za daleko :eek: niby nic takiego, ale przez ta ciaze i przez to, ze chce zmienic szpital, to sie zrobil troche problem... w koncu sie zapisalam do nowej przychodni, mialam dzisiaj wizyte u gp, ale skierowania do innego szpitala nie dostalam, bo babka sie nie orientowala, jak to zrobic i kazala mi pojsc do innej lekarki- ktora jest na zwolnieniu... boje sie, ze w tym tepie nie zdaze sie przpisac przed rozwiazaniem... ech...

KAma- mieszkasz na Romford, to moze bywacie w kidspace? my tam dosyc czesto jestesmy, mamy roczny bilet i jestesmy gdzies tak ze 2-3 razy w miesiacu.

kingusia, zalezy gdzie we wschodnim Londynie. miejscami pewnie jest nieciekawie, jak wszedzie. ja mieszkam w Tower Hamlets, zaraz przy Canary Wharf strasznie nam sie tu podoba i dobrze mieszka. najlepiej bysmy sie stad nie wyprowadzali, tylko mozliwe, ze na domek z ogrodkiem tutaj to nas niestety nie bedzie stac, co najwyzej na mieszkanie- zamierzamy kupic to w ktorym mieszkamy, ale kiedys w przyszlosci marzy nam sie troszke wiecej swojej przestrzeni, niz to nasze male patio.

Summersun-Bylismy tylko raz w kidsspace.W tej chwili wole chodzic z Dominikiem do Funky Monkey bo nie musze za nim latac wszedzie.Jest mniej miejsca ale nam sie podoba:-)

dzieki :-)

Noo taki ogrodek to super sprawa..szczegolnie do dzieciecych zabaw :-)

coffee a dokladnie z jakiej dzielnicy ? mam nadzieje,ze szybko sie urzadzimy :-)
alex.nikitaa pracujesz czy tylko malym sie zajmujesz?

aneta jestem pelnoetatowa mateczka teraz :tak:, platny macierzynski skonczyl mi sie w kwietniu, teraz do konca roku wzielam bezplatny ale i tak do starej prcy nie wroce. chce poszukac czegos na dwa dni w tygodniu, ale dopiero po wakacjach :-). nie moge juz sie doczekac, zeby pojsc do pracy :tak:

reklama
Godzina jazdy ode mnie ;-), raczej nie bedziesz miala problemu z poznaniem jakis polskich mamusiek bo jest tam ich dosc sporo, przewaznie mozna je spotkac na placu zabaw albo w parku, mam tam rowniez jedna znajoma :-).

coffee jak dzidzius i mamusia sie miewaja?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.