madziulina-bardzo zla
mama dwojki szkrabow
summerku mniej wiecej o to samo mi chodzi:-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
superowo, bedzie na fotelik i hustawke dla malucha :-)mialam pierwsza wizyte w Homerton Hsp u poloznej i poki co jestem baaaardzo zadowolona. roznica ogromna, bez porownania. polozne przemile, wizyta trwala ponad godzine (u starej poloznej 10min to gora, a czekalo sie na przyjecie ze 2 godziny), wytlumaczyly mi wszystko, kazdy wynik krwi, kazde badanie... od razu mialam zrobione kolejne badania na miejscu, dostalam tysiace ulotek, ksiazek o ciazy i dzieciach, probek, zaproszenie do szkoly rodzenia, na nauke karmienia cycem (to akurat mi niepotrzebne), na ogladanie oddzialu polozniczego... kolejna wizyta juz za 3 tyg.
dostane tez grant za zdrowa ciaze, o ktorym pierwsze slysze, ze w ogole jest cos takiego- 190fsuperowo, bedzie na fotelik i hustawke dla malucha :-)
jestem bardzo dobrej mysli, jesli chodzi o porod, mysle, ze bedzie o niebo lepiej, niz za pierwszym razem :-)
a jakby nie bylo, to to na pol wozka jest. ciesze sie, ze zmienilam ten szpital 
Dzieki bardzo ze jesteście pozdrowionka PS.a co do ,,kasy,, to te 190 to norma ale jak ktoś ma małe dochody to można dostać jeszcze 500..))
Ps.W której części londynu mieszkasz? pozdrawiam