reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny, na przyszla sobote to i ja sie pisze. tradycyjnie w POSK'u? moze jak ostatnio o 11?? :happy:

reklama
ja jutro nie moge, ale na pewno jestem za tydzien :D
evoska, mozesz na mnie liczyc jak cos :confused: i tym razem sie nie wymiguj :-)

Jakfajnie nowe mamuski sie rwoniez dolaczyly,super,witam Toola ,Anetka(ja mieszkam niedaleko bo kolo wood green,wiec jak masz ochote i czas w tygodniu to chetnie poznam nowa mamuske,Pati jest cukte starsza od mojej stokrotki,ale pewnie dobrze sie dogadaja,hi,hi,hi
Maxin78 Haha Pati to Patryczek :-) ale rzeczywiscie ma buzke jak dziewczynka. Dzis pani w sklepie tez spytala ile lat ma coreczka ;-) Jestem bardzo chetna na spotkanko i zapoznanie naszych stokrotek :tak: My czesto chodzimy na plac zabaw do Finsbury Park :tak:
Co do spotkanka z mamusiami z Londka to ja niestety w ta niedziele nie moge, ale przyszla sobota jak najbardziej, no i godz. 11 tez pasuje :happy:

wow przyszla sobota to 1 pazdziernika na 2 tyg przed porodem mnie w miasto ciagacie he he he bede na 100% o 11 w POSKu
potwierdzam moja obecnosc - i nie robic mnie w bambuko bo od teraz juz mnie na necie nie bedzie chyba do po porodzie
buzki

już się nie mogę doczekać aż Was poznam, tak mi strasznie samotnie :( radzina i przyjaciele daleko, a maż cale dnie w pracy:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry