reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

Maggusia jeszcze raz wkleje fotki specjalnie dla ciebie zebys wiedziala kochana kto jest kto, bo naprawde moze sie pomylic:tak: , tyle ich jest:tak:

1.Toola z coreczka Krystynka
2.Anetka z synkiem Pattim
3.Tigger i ja Maja
4.Olivierek synek Olis
5.Ois z synkiem Olivierkiem

6.Olivierek synek Lwicy i Olivka coreczka Magdy
7.Maxin z coreczka Natalka i coreczka Tooli Krystynka
8.Anulka z coreczka Olenka(znowu nie udalo mi sie zrobic zdjecia Lukaszkowi )
9.M@dziolek z coreczka Ulenka
10.Magda z coreczka Olivia

i jeszcze jedno i to juz wszyscy uczestnicy spotkanka

11. Lwica z synkiem Olivierkiem

maju kochana jaka ty fajna liste sporzadzilas,na nastepnym spotkanku bedziesz ty z dzidzia i wkleimy twoje zdjecie do kolecji:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

He he rzeczywiscie Maju bardzo profesjonalnie podeszlas do tematu fotek :laugh2: :-D pieknie opisane :tak: teraz juz nikt nie bedzie mial watpliwosci kto jest kto ;-) :-)

Maju slonce dziekuje ci bardzo za taka wspaniala liste :tak: i za pokazanie mi kto jest kto jestes kochana!
Nareszcie moge zobaczyc dziewczyny i bobaski szkoda ze wirtualnie ale napewno kiedys specjalnie na wasze spotkanko przyjade z Briankiem:happy:

Witajcie mamusie.
Ja tez jestem londyńska mamą, niestety nikogo tu nie znam i bardzo chetnie wybrałabym się na spotkanie z Wami.
Nie mam za bardzo czasu zeby przeczytać cały wątek, bo moja Agatka strasznie ostatnio jest marudna, więc napiszcie proszę kiedy i gdzie planujecie następną schadzkę ;-)
Rzuciłam okiem na zdjęcia które wkleiła maja33 i bardzo mi się podobaja. Słodkie macie dzieciaczki.
Pozdrawiam

mala mi serdecznie cie witamy,tutaj sie wlasnie umawiamy na spotkanko??? moze masz ochote z nami pogadac na stronie bb mamy za granicy!!!:-) :-)

reklama
mala mi a gdzie mieszkasz jak mozna wiedziec???? ijakie slodziutkie to twoje malenstwo!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry