reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Borkosia no nareszcie kobito, juz sie martwilam. U mnie dobrze, jakos leci, brzusio rosnie.
za 4 tyg polowkowe :tak:.
A co u Was? NA kiedy masz termin bo zapomnialam a suwaczka jak nie bylo tak nie ma ;-).
Co z Twoim zdrowiem? Juz wszystko ok?
Teraz musze uciekac do szkoly po mlodego, i mala wyszykowac bo dopiero wstala, pozniej sie odezwe :tak:.

reklama
Oo widze . Ze kilka mamus oczekuje dzidziusia;) moje gratulacje:) moje dwa szkraby zlapaly jakiegos wirusa , I siedzimy w Domu , a taka fajna pogoda dzis byla. :( w weekend musimy isc po buty szkolne, bo kupilam dla synka w trespass , myslalam . Ze dobrej jakosci beda. A tu niestety, zalozylam Na probe , pochodzil godzine po podworku I przyszedl z obdartymi noskami!!! Moge Sobie wyobrazic jak one beda wygladaly po tygodniu. Sek w tym , ze juz niewiele sklepow ma szkole buty, sezon sie skonczyl. No, zobaczymy,

Akalin zdrowka dla maluchow :tak:. My jakos sie trzymamy narazie.
A buty szkolene to masakra, dziciaki tak w szkole niszcza, ja to przerabiam co 2 miesiace.
Borkosia ​no i gdzie znowu sie zapodzialas?

Hej!!!!!!!! Gdzie sie podziewacie???????????? Pogoda piekna i pewnie lapiecie ostatki sloneczka w tym roku :tak:.

Mamcia10 ciągle problemy z tym internetem, ale już jestem :) supcio że u Ciebie wszystko dobrze:)
U mnie się troszkę porobiło, byłam na skanie serduszka małej tak jak pisałam wcześniej, no i wszystko dobrze. Jutro mam badanie na cukrzycę bo ostatnio był alarm bombowy w szpitalu i nie mogłam dokończyć, więc się okaże co i jak. Wykryli u mnie anemie i teraz łykam żelazo. Poprawiło się troszkę po tym ale ostatnie dni ciężko mijają. Mała się strasznie wierci i nie może znaleźć sobie miejsca za czym idą nieprzespane noce. Termin mam na 18 grudnia :) Niedługo lecę do polski po resztę rzeczy dla maleńkiej i troszkę się boje jak to będzie bo wylot wypada w 31 tyg. Niestety nie mogłam wcześniej. To chyba tyle u mnie ;p tak teraz to przeczytałam to w sumie same narzekania wyszły ;p

Ostatnia edycja:
Hej.
Ja jestem tez ale od kilku dni czuje sie jak wrak jakis..;//// codziennie boli mnie glowa, zaczyna dawac mi sie we znaki kregoslup od noszenie malej, bo ona chwike polezy i placz meeeega placz;( do tego reka mi dretwieje;// chodze jaakas przybita.. Wczoraj juz po 19 spac poszlam..

Dobrze ze dzis troche slonka wyszlo.

Macie moze mi cos do polecenia jakies witaminy albo cos..?

Hej dziewczyny.
U nas wszystko ok, dzis znowu pogada ma byc piekna.
Magda a w lezaczku mala nie lubi? wiem cos o noszeniu bo z pierwszym synem do 7 mies to przerabialam :confused2:, ale wtedy nie mialam takich gadzetow jak maty, lezaczki itd. Maly jak zaczal raczkowac w wieku 7 mies. to juz mialam luz :tak:. Pewnie tez pogoda Cie dobija, mnie tez ciagle glowa boli :no:, i mam problemy ze snem. Kup sobie magnez, na 100% bedzie lepiej :tak:.
Borkosia anemia sie nie przejmuj ja mialam prawie cala ciaze z synem, co badanie to anemia i zelazo a czulam sie dobrze, w drugiej ciazy myslalam ciagle ze mam anemie a wynki mialam zawsze b.dobre :eek:, i wez tu badz madry.

Mamcia- mam lezak, hustawke, mate( byla na niej 2 razy) chwile popatrzy i krzyk i to taki jakbym ja bila lub cos;)
Tone zabawek ma i tez zle.. Najlepiej u mamusi na raczkach..
Dziz jak zjadla o 7 kasze to wstala przed 11, ale w szoku bylam.. Pozniej zasnela dopiero po 16 na godzinke. Wrocilam z parku z nia wykapalam zjadla i myslalam ze pojdzie spac, a ona lezy i jeczy. Mysle ze to tez przez zeby moze byc.
Dzis kupilam sobie zestaw witamin dla karmiacych, no i zobaczymy;)

Zeby ona jeszcze chciala z tatusiem polezec, ale nie ma nawet mowy.. Chwilke polezy i placz, ja przychodze usmiech od ucha do ucha gagatek maly;)

Milego wieczorku;-)

mamcia10 ja się czułam fatalnie, mdłości, omdlenia, brak apetytu. Na szczęście po żelazie przeszło;) Teraz już 4 się dowiem na wizycie co i jak z tą cukrzycą;)

Ból głowy o tej porze w londynie to chyba norma ;( tak samo jak z pogodą, ciągle zmienna. Dzisiaj rano zakładałam zimowy sweter a teraz mogłabym w samej bluzie wyjść...

magda0109 możesz też spróbować połykać żeń-szeń no i jeść dużo dużo owoców. Jakaś relaksacyjna kąpiel lub masaż od czasu do czasu oczywiście :)

Akalin tak w ogóle to dziękuje :)

reklama
Ja do tej pory nie czuje sie ok. Moja mala ma 20 miesiecy, jeszcze Na cycu, nie moge jej odzwyczaic. Budzi sie w nocy jakies 2-3 razy! Od 4 lat czuje ze wogole nie spalam normalnie !
Moj synek juz of dwoch dni chodzi do przedszkola, nie jest zle , jak sie obawialam. Placze, ale Potem sie uspalaja, tak panie mowia. Jedna z mam dziewcYnek mowila mi, ze jej corka jest tak zdenerwowana , ze wymiotuje przed wyjsciem do przedszkola, tak nie chce tam isc.
Ja w kazdym razie mam nadzieje , ze synek sie pryzwyczai.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.