reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Naczytalam sie o tych wichurach i teraz sie boje jeszcze bardziej, mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle ze dachy bedzie zrywac :/

Dziewczyny zyjecie? U nas od 4 tak wieje ze plot mi wyrwalo w ogrodku, jeszcze takiego wiatru to ja w swoim zyciu nie widzialam!!!!!!!
Normalnie boje sie do okns podejsc.
Mala dzis w nocy dostala goraczki :(, az parzyla taka goraca byla :(, mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo nawet po syrop nie moge wyjsc...

Hej. U nas wieje ale jeszcze wszsytko stoi na swoim miejscu. Mam nadzieje ze te prognozy sa nad wyrost :/

Chyba najgorsze za nami, wiatr ucichl ale plot do smieci, kwiaty w doniczkach tez lataly wszedzie. Jeszcze zapowiadaja ze to nie koniec i ma przyjsc ulewa, to nam napewno ogrodek podtopi bo juz kiedys tak bylo. Teraz nawet sloneczko sie pokazalo :)

Witam i tu. Jeszcze my w szpitalu. Ale juz nas wypisują. Mala wazy 3670 kg. Nie widac po niej tego bo jest drobna.Nie plakala calą noc. Pojadla mleka i zasnela. Dobrze ze wzielam mleko w proszku bo wogóle go nie mam.

O matko aż tak źle Mamcia u Was ? :o U nas tez coś słyszałam w nocy ,ale wszystko stoi na swoim miejscu jednak :) Jak córcia ,lepiej ?
My dzisiaj w domciu, mały po chorobie więc nie ryzykuję przewianiem go , na jutro zapowiadają coś lepszego więc szykujemy się na zakupy :) Miłego domowego dnia dziewczyny :)

Wojniczanka - To kawał babki z niej :) Szkoda,że tu nie mierzą dziecka po porodzie :( Trzymajcie się cieplutko w tą wichurę !! :)

reklama
Wojowniczanka to ladny klocuszek;)

Jak to nie masz mleka- a pytalas ich czemu? Niech ci pomoga, pokaza jak mala przystawiac zeby stumulowala piersi zeby mleko bylo

Przespala cala noc?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.