PATI-no to fajnie ze Alanek lubi chodzic do szkoly
a pamietasz jak szedl do przedszkola,jak to wygladalo wszystko?jak sie zachowywal na poczatku?i jak szybko jezyk lapal?przepraszam ze zasypuje cie pytaniami ale bardzo bym chciala wiedziec

a pamietasz jak szedl do przedszkola,jak to wygladalo wszystko?jak sie zachowywal na poczatku?i jak szybko jezyk lapal?przepraszam ze zasypuje cie pytaniami ale bardzo bym chciala wiedziec

nie stresuj sie,zasniesz napewno,dobrze zamykaj drzwi i okna zeby nie kusilo wlamywaczy
to jest ten wydruk z konta który przychodzi pocztą w banku mi nie chcieli go wydrukowac nie wiem czy naprawde nie mogli czy mnie spławili poprostu) musisz isc do wybranego przez Ciebie GP. Umówisz sie na wizyte gosc zaznaczy ze jestes w ciązy i pewnie Cie skieruje do recepcjonistki a ona powinna Ci wyznaczyc spotkanie z midwife(połozną) i pierwsze spotkanie w szpitalu gdzie dostaniesz green book(ksiązke ciązy)Na 2gim spotkaniu przydzielą Ci midwife to bedzie Twoja opiekunka/ki (ja miałam 3)i jak zacznie sie poród dzwonisz do niej a pózniej ona pomaga Ci przy porodzie(połozna nie lekarz)Ja dzwoniłam na pager i ta która miała dyzur rodziła ze mną.Przynajmniej u mnie tak było.Ale oprócz tego chodziłam jeszcze prywatnie do polskiej gin.(reszta jak pisała AlaOli NIN itd)