Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj M moze robic wszystko byle by tam pracowac, teraz pracuje w burger king i tam w Carlisle mialby ta sama stawke co tutaj a mieszkanie 2 bedroom flat kosztuje tam tyle co ja tu pokoj wynajmuje
byl wczoraj jedno obejrzec i jutro idzie zobaczyc drugie, no i jutro najprawdopodobniej wroci i bedziemy czekac na telefon
a jeszcze musze isc za tydzien do banku sprawdzic czy moge wziac kredyt to wtedy M pojedzie tam do agencji mieszkaniowej, da referencje i poczekamy az bedzie mozna podpisac umowe, wtedy bedzie mogl aktywniej szukac tam pracy a na pewno cos sie znajdzie
zdazylam sobie kupic tylko polskie krowki

co do twojego pytania,to powiem ci tak to wszystko zalezy od agencji,oni wszystko musza sprawdzic,czasmi jest tak ze od razu dostajesz,a czasmi ze z dwa tygodnie czekac albo i dluzej,tak jest tutaj a tam moze i szybciej.mam nadziej ze jakos wam sie wszystko pouklada
a na co chcesz kredyt brac?
kazali mi przyjsc 17 bo do tej pory nie mialam zdolnosci kredytowej zobaczymy co teraz powiedza;-) mam nadzieje ze jezeli zdecydujemy sie na jakies mieszkanko to szybko wszystko pojdzie, ja sie pytalam przez telefon to powiedzieli ze to moze zajac 2-3 tyg a pytalam sie kolezanki ktora z nami mieszka i pracuje w nieruchomosciach to powiedziala ze jezeli dostarczymy wszystkie dokumenty od razu to tylko kilka dni moze zajac, ale to pewnie w duzej mierze od agencji zalezy
a tam miasteczko bardzo przyjemne nie za duze, nie za male:-) mamy tam paru dobrych znajomych, wiec to tez plus
teraz usnal, i dopiero teraz zupke gotuje
dzisiaj byl sledczy zbieral dowody,odciski.nie wiadomo czy ich zlapia
czesc dziewczyny...mielismy w nocy wlamanie do domku,probowali wejsc i prawie im sie udalo,dobrze ze nie spalismy i zadzwonilismy po policje jak tylko ich uslyszelismy.my bylismy w sypialni na gorze a trzch typow probowalo wejsc przez okno na dole,male pokienko bylo otwarte i jeden z nich wszedl na parapet i probowal duze otworzyc,masakra jak sie balamdzisiaj byl sledczy zbieral dowody,odciski.nie wiadomo czy ich zlapia
![]()
My też mieliśmy ostatnio niemiłą przygodę - nas napadli, ale jak to w Pl, policja nic nie zrobi..
Nie to co u Was. PATI-witaj kochana,fajnie ze ktos do nas dolaczato ile juz w Lodynie mieszkasz?a skad z Polski pochodzisz,noi przede wszystkim jak dajesz sobie rade z dwojeczka?ja z jednym czasmi wysiadam
ADA-jak tam wasze sprawy ida?wszystko ok?