Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super zejest ktos z bydgoszczy,a gdzie mieszkasz?przyjezdzaj do londynu jak najszybciej,niczego sie nie boj,moze bedziemy mieszkaly niedaleko to chetnie pomoge:-)a dgzie mieszka ta rodzina?buzka

to jest ten wydruk z konta który przychodzi pocztą w banku mi nie chcieli go wydrukowac nie wiem czy naprawde nie mogli czy mnie spławili poprostu) musisz isc do wybranego przez Ciebie GP. Umówisz sie na wizyte gosc zaznaczy ze jestes w ciązy i pewnie Cie skieruje do recepcjonistki a ona powinna Ci wyznaczyc spotkanie z midwife(połozną) i pierwsze spotkanie w szpitalu gdzie dostaniesz green book(ksiązke ciązy)Na 2gim spotkaniu przydzielą Ci midwife to bedzie Twoja opiekunka/ki (ja miałam 3)i jak zacznie sie poród dzwonisz do niej a pózniej ona pomaga Ci przy porodzie(połozna nie lekarz)Ja dzwoniłam na pager i ta która miała dyzur rodziła ze mną.Przynajmniej u mnie tak było.Ale oprócz tego chodziłam jeszcze prywatnie do polskiej gin.(reszta jak pisała AlaOli NIN itd)
Bedzie dobrze nie masz sie co martwic.
Pózniej mielismy masakre z paszportem bo mój kochany wszystko na ostatnią chwile. I podobno jak sie czeka na paszport 2 tyg to my bedziemy czekac 7tyg.Gdzies czytałam ze mozna dopłacic i wyrobic paszport w tydzien co sie okazało bzdurą jak na powiedziała pani w konsulacie i ogólnie miałam focha na cały swiat.Tak to juz jest z tymi facetami

)