reklama

Mamy z Manchesteru

Heaton Park... slyszalam o nim duzo i sie z mezem wybieramy do niego ale jeszcze nie wiem kiedy i szczerze mowiac jak dla mnie to on jest za daleko i jeszcze jak pomysle ze mialabym sie ciagnac autobusem z wozkiem i z Zuzia to az mi sie odechciewa :((( szkoda. ale mam nadzieje dojdziemy jakos do kompromisu i ze znajdzemy takie miejsce ze bedzie dogodne dla wszystkich :). czekamy na reszte propozycji!!!!

reklama
Ja niestety odpadam, dotarcie do parku Witenshawe zajeloby mi ok 2 godz (ostatnio do centrum na spotkanie z Ewiki jechalam 1,5 godz :szok: ) a to w tej chwili nie na moje sily. A jeszcze pare miesiecy temu mialam 5 krokow do parku Witenshawe, mieszkalam jakis czas w tamtych okolicach ale byl mus i sie przeprowadzilismy...;-)
Ale moge wam zaproponowac bardzo fajniutki park, gdzie jest kafejka- stoliczki na zewnatrz z widokiem na jeziorko, obok mala farma zwierzat- napewno dzieci sie uciesza i wogole park jest swietny. Podaje wam linka parku Heaton Park - Welcome to Heaton Park
Tylko pewnie dla was ten znowu bedzie za daleko bo z tego co sie orientuje prawie wszystkie mieszkacie w tej drugiej czesci Manchesteru

Neeta widzę kochana, że mieszkasz w Bury. Ja administracyjnie też jestem z Bury. Do Heaton Parku mam jakieś 3 minutki drogi z mojego domku.:tak::tak::tak: Uwielbiam Heaton Park;-) Możemy się kiedyś tam spotkać. Niestety ten i następny weekend odpada, ale w każdy inny dzień jak tylko będę miała wolne to nie ma problemu.

no ja do tego parku tez mam daleko ale w weekend nie ma problemu moge sie umowic bo mnie chlopinka zawiezie na miejsce :laugh2:
kobiety trzeba sie zmobilizowac i zorganizowac bo przeciez trzeba sie spotkac moj Oskus liczy na polskie dzieciaki a jak narazie zna same angielskie !! wiec myslec kombinowac dawac propozycje !!

Hej:-)

No to moze gdzies w centrum sie spotkamy?

Dziewczyny mam pytanko. Gdzie kupowalyscie luzeczko i cal reszte do niego? Bo ja nie mam pojecia czy lepiej wybrac sie do jakiegos typowego sklepu typu mothercare, czy moze sa jakies tansze?

pozdrawiam serdecznie

Heeej :)
po dluzszej nieobecnosci powracamy z Klaudka...zaraz nadrobimy zaległosci;-) ..
ale cos mi sie juz rzucilo- spotkanko?..ja ieszkam blisko peel park i do centrum ..kilka kroczkow

Ewiki ja kupilam lozeczko uzywane z ogloszenia w tesco, lozeczko jest w swietnym stanie z materacykiem, ze sklepu Mamas&Papas i za 1/4 ceny ktora musialabym zaplacic w sklepie za nowe. Poszukaj w podobnych ogloszeniach, moze tez cos znajdziesz ciekawego...

reklama
Witam:-)

No dziewczyny musimy sie uwinac z planowaniem tego spotkania , bo nawet anika84krk juz niedlugo wraca.
Na naszym forum jest nas coraz wiecej, bardzo mnie to cieszy.

Ale wiem ze w Manie jest o wiele wiecej mamus i brzuchatek. Jak bylam w kosciele na swieta to widzialam ich naprade duuuuzo. Normalnie wokol mnie same wozki i brzuchatki staly. Juz sie zastanawialam czy nie zaczac im mowic o naszym forum, hihi. Ale jakos sie nie przemoglam. Jesli tez wtedy bylyscie w polskim kosciele to na pewno wiecie o czym mowie.

Wiec moze byc nas coraz wiecej:tak:

Dziewczyny to moze jednak w tym centrum, jak sie juz zdecydujemy mniej wiecej gdzie to na pewn jakies fajne miejsce wymyslimy. Zuzia 24 i Eternity_666 dajcie znac co otym myslicie. No i reszta dziewczyn oczywiscie tez:-)

Aaa, dzieki za taki odzew w sprawie luzeczka, jestem naprawde milo zaskoczona.:tak:

Rusalka, anika84krk, pandorka, amira prosimy o jakies zdjecia:-)

Mam jeszcze pytanko. Chce sie gdzies wybrac z moim mezczyzna w weekend, taka wycieczka jednodniowa, czy cos w tym stylu. Nie wiecie czy jest cos fajnego do zobaczenia w Manie albo okolicach. moze byc to cokolwiek, byle wyrwac sie z domu i spedzic razem czas.
Z gory dziekuje.

pozdrawiam goraco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry