Neeta
Aktywna w BB
To ty Ewiki ruska stal jestes jak by to moja babcia powiedziala hehe, ja juz od dawna sie obijam
Musimy sie wreszcie spotkac i pogadac o brzuszkach :-)
Ja ostatnio mam problem z zebem. Bylam u dentysty i jedyne co mozna z nim zrobic to leczyc antybiotykiem albo wyrwac. Leczylam go juz kanalowo kilka razy i akurat teraz znow musial sie odezwac kiedy jestem w ciazy
Dentystka zasugerowala zeby narazie nic nie robic bo antybiotyk zaszkodzi dziecku a poza tym trzeba zrobic przeswietlenie co tez nie jest wskazane w tej chwili. Mam sie zglosic jak tylko bol sie nasili do takiego stopnia ze ciezko bedzie wyrobic no i w tej sytuacji mam nadzieje ze wytrzymam do porodu:sick: A moze ktoras z was dziewczyny miala podobny problem w ciazy? zastanawiam sie czy ten antybiotyk jest rzeczywiscie taki szkodliwy dla malenstwa?
Musimy sie wreszcie spotkac i pogadac o brzuszkach :-)
Ja ostatnio mam problem z zebem. Bylam u dentysty i jedyne co mozna z nim zrobic to leczyc antybiotykiem albo wyrwac. Leczylam go juz kanalowo kilka razy i akurat teraz znow musial sie odezwac kiedy jestem w ciazy
Dentystka zasugerowala zeby narazie nic nie robic bo antybiotyk zaszkodzi dziecku a poza tym trzeba zrobic przeswietlenie co tez nie jest wskazane w tej chwili. Mam sie zglosic jak tylko bol sie nasili do takiego stopnia ze ciezko bedzie wyrobic no i w tej sytuacji mam nadzieje ze wytrzymam do porodu:sick: A moze ktoras z was dziewczyny miala podobny problem w ciazy? zastanawiam sie czy ten antybiotyk jest rzeczywiscie taki szkodliwy dla malenstwa?
wiec moze niech kazdy powie gdzie widzi takie spotkanko i jakos dojdziemy do kompromisu. ja jako pierwsza podam propozycje spotkania sie moze w parku Wythenshawe?????? jest coraz ladniejsza pogoda ( chociaz dzisiaj nie za bardzo jest cieplo) i zapewne z wielka checia do parku pojechalaby ze mna moja kolezanka z coreczka. mozna tam pospacerowac, dzieci moga pobawic sie na placu zabaw tylko ze chyba nie za bardzo tam jest jakas kawiarnia
ale czekamy na nastepne....
. wiem ze mozesz chyba przyjmowac Amoksycyline czy cos pochodnego od tego bo matki karmiace i dzieci malutkie tez to przyjmuja ale i tak uspokoi Ci sie tylko na troszeczke a potem znowu za jakis czas odezwie sie zabek wiec najlepiej chyba z nim zrobic jakis "porzadek" niz sie lekami faszerowac.

) a to w tej chwili nie na moje sily. A jeszcze pare miesiecy temu mialam 5 krokow do parku Witenshawe, mieszkalam jakis czas w tamtych okolicach ale byl mus i sie przeprowadzilismy...;-)