Eternity_666
Aktywna w BB
a to najnowsze zdjecia nasze z Walii
Kajka przebrana w stroj walijski
Kajka przebrana w stroj walijski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny szukam mieszkania na hulme. moze cos gdzies macie namiary, badz wiecie (oprócz agencji) gdzie jeszcze sie wybrac..zadzwonic?..
Mielismy dylemat, bo teraz mieszkamy w domku- z siostra i jej chłopakiem..no, ale chcialibysmy jednak sami..Całe 5 lat sami w PL mieszkalismy i jakos do tego przywyklismy ..no wiec..Jakby co kt wiedziałbede wdzieczna!

i na pewno na kawke sie jeszcze zgadamy
..sliczniunia Niunia
Pandorko - poniewaz teraz mieszkamy na Hulme i bardzo nam sie tu podoba, a poza tym siostra tu z chłopakiem pozostanie wiec chcielibysmy mieszkac obok siebie. MIeszkałam już na Crumpsall, na Salfordzie i tu zdecydowanie czujemy sie lepiej![]()
hehe... to możliwe, że byłyśmy sąsiadkami, bo ja mieszkałam na Crumpsall na Boardman road, a potem na Middleton Road, teraz mieszkam w Prestwich niedaleko od Heaton Parku, ale w przyszłości planujemy raczej przeprowadzkę do Eccles, żeby bliżej do pracki było. ps. jeśli nawet miałoby to być za darmo, to bym sie nigdy nie zgodziła mieszkać w Salford.

no widzisz Pandorka a ja mieszkam w Salfordzie i jeszcze za to place!!! coz za ironia!
ja bym sie nie przeprowadzila na Prestwich zeby niewiem co.... sasiedzi maja tam takie fajne loczki kolo uszu i jest z nimi o czym pogadac...![]()
...
..po prstu przywyklismy do tego miejsca i czujemy sie tu PRAWIE!..jak w domu..(za którym cholernie tesknie!!!!! -ja chce do PL!!!)......Bierzemy pod uwage tez centrum miasta od Deansgate..bo to blisko miejsca w którym obecnie mieszkamyno widzisz Pandorka a ja mieszkam w Salfordzie i jeszcze za to place!!! coz za ironia!
ja bym sie nie przeprowadzila na Prestwich zeby niewiem co.... sasiedzi maja tam takie fajne loczki kolo uszu i jest z nimi o czym pogadac...![]()