reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Manchesteru

Witajcie dziewczyny;-) mam pytanie czy któraś z was stosowała jakąś maść rozgrzewającą dla swojej dzidzi kupioną tutaj ale nie (WICK) jak tak to podajcie nazwę. Moja Zuza jest taka chora w sumie pierwszy raz, tak się morduje bidulka a ja z nią bo też mnie wzieło:-( macie jakieś czarodziejskie sposoby na przeziębienie?
pozdrawiam was serdecznie...

reklama
Neeta - dzięki za pocieszenie a miałam nadzieję, że to ślinienie skończy się niebawem a tu cóż słyszę, że to może być tak długo?!:-( Ale fajnie, że napisałaś o różnych maściach.

Aniu - ta maść rozgrzewająca to MILD VAPOUR RUB 3 MONTHS PLUS firmy Boots naprawdę działa jak olejek kamforowy, ja moją Nati smarowałam jak była chora i pomogło. ie martw się tak bardzo tym katarkiem i kaszlem to nie jest od razu koniec świata ;-) Zdrowiejcie dziewczyny i musimy się spotkać bo widziałyśmy się już tak dawno. Ciekawe jaka różnica będzie między naszymi dziewczynkami (moja Nati waży 8 kg, mój mały klopsik)?!

Klaudii na wszystko faktycznie pomaga paracetamol w plynie...a na katar nasivin, woda morska i masc majerankowa.

Zuziu - zdróweczka kochana Ci zyczymy ...i do rychłego zobaczenia!:tak:

Kochane dziewczyny ślicznie Wam dziękuje za wsparcie i sposoby leczenia. Smaruje Zuzię tą maścią Sylwia, maścia majerankową smaruje pod noskiem, podawałam jej też syrop na kaszel i katar ale wydaje mi się, że przeziębienie musi troche potrwać . Choć wybieram się do lekarza zobaczymy co powie bo bardzo martwi mnie straszny syczący kaszel.... ale bądzmy dobrej myśli bo nie moge się doczekać spotkania z Wami !!!!

Pozdrawiam was serdecznie

Witam wszystkie mamusie.Mam takie małe pytanko 27 lutego mam spotkanie z położną kazała wybrać szpital w którym bende chciała rodzić czy któraś z was mogła by mi poradzić który jest dobry? no i coś na mdłość mam je cały czas tragedia z góry dziekuję

jeżeli kiedykolwiek uda mi się zaciążyć, to na 100% wybiorę szpital Salford Royal Hospital Stott Lane M6 8HD, a to dlatego, ze właśnie tam pracuję ;-)

Witam mamy z Manchesteru:tak:ja obecnie mieszkam w Polsce ale myslimy nad wyjazdem do Angli,otoz nasza kuzynka za miesiac wyjezdza do Manchesteru no i chcialabym sie dowiedziec jak wyglada zycie oraz sytuacja z praca?czy ogolnie zycie jest drogie?
i ile mniej wiecej kosztuje mieszkanie 3 pokoje no moga byc 2 plus oplaty
i czy jest problem ze znalezieniem pracy jesli angielski znamy w stopniu podstawowym a raczej cienkim:wściekła/y:chodzi o prace dla meza np.w budowlance lub gdziekolwiek np.gdzies na magazynach czy jakies hali produkcyjnej.Mamy 2 dzieci wiec ja narazie bylabym w polsce poki maz by nie znalazl mieszkania i odlozylby troszke kasy.No i jak wyglada pomoc socjalna chodzi mi o jakies zasilki na dzieci itp.
Prosze o rady na ten temat z gory dziekuje pozdrawiam

Czy to nie ostatnio w TV mowili ze w Salford Hospital nie przyjmuje wiecej kobiet rodzacych bo kilkoro dzieci mialy fungus innfection???!!! wiec ja nie polecam tego szpitala! ja rodzilam w Trafford General i bylam bardzo zadowolona:)
pozd Magda

reklama
Do góry