Eternity_666
Aktywna w BB
No jak kto lubi...:-(
Moim zdaniem dzieciaki powinny wgladac jak male dzieciaki a nie ksiezniczki... Tutaj tylko mamy dresiary( Scally) zakladaja niemowlakom kolczyki i branzoletki... i jakos nie kojazy mi sie to dobrze... ale moze w Polsce to inna moda jest... nie wiem. Ja nie widze potrzeby zdobic czegos tak doskonalego jak moja Kajka... ona jest moim malym rozbujnikiem i z kolczykami wygladala by jak stara malenka
ale to moja opinia, kazdy robi to co lubi
;-)
Moim zdaniem dzieciaki powinny wgladac jak male dzieciaki a nie ksiezniczki... Tutaj tylko mamy dresiary( Scally) zakladaja niemowlakom kolczyki i branzoletki... i jakos nie kojazy mi sie to dobrze... ale moze w Polsce to inna moda jest... nie wiem. Ja nie widze potrzeby zdobic czegos tak doskonalego jak moja Kajka... ona jest moim malym rozbujnikiem i z kolczykami wygladala by jak stara malenka
ale to moja opinia, kazdy robi to co lubi
;-)
..

Mam pytanie do tych,ktore tutaj rodzily : Jak dlugo sie jest w szpitalu i co dokladnie sie przydaje,tzn co zapakpwac do torby oprocz tych podstawowych rzeczy? Zastanawiam sie czy potrzebne sa jakies kosmetyki dla malucha,typu plyn do kapieli,oliwka czy krem. Nie wiem tez ile tych maluskich ciuszkow zabrac,bo slyszalam,ze tu wypyszczaja ze szpitala juz po dobie.Bede rodzic w St'Marys,wiec moze ktoras wie jakie tam warunki panuja?