Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale ja chyba nigdy nie skończę karmić
myslałam ze juz dawno po tylko sie nie chwalisz.
a ja 6 m i mi sie znudził widocznie juz taki wymymłany po starszym bracie nie był fajny

.
To ty jeździsz też przez St-wów i do mnie nie zajedziesz?My jeździmy przez Pustelnik do Wawy bo szybcieji bardziej można pocisnąć
słowa mojego męża
![]()
Nasz fotelik super się sprawuje, bardzo go chwalimy. Ostatnio nawet prałam całą tapicerkę (Kasia jadła delicje) A ty jak możesz to prześlij link jaki kupiłaś.
Ja właśnie wczoraj kupiłam fotelik nosidełko idzie w kąt.
U nas to z cycem od samego poczatku były problemy i mały jak jeszcze nie miał 2 m-cy to odmowił całkowicie cyca a ja zeby miał mleczko scigałam pokarm i karmiłam go butla az do teraz bo od dwoch dni jestesmy na mm wstretnym pepti-fuj. Ogolnie jest grzeczny jeszcze nie siedzi, nie raczkuje tylko sie turla po podłodze :-) ostatnio jest troszke marudny ale chyba mu zabki ida bo narazie ma tylko dwie jedyneczki na dole:-)Witam sie równiez))
Marga teraz z tymi alergiami to jakas plaga.A wy cycujecie czy butla.A mały jak tam na jakim etapie rozwojowym.Psoci juz
Daje mamie w kosc czy raczej grzeczny?
A tesciówka to faktycznie was wystawiła do wiatru.
To ty jeździsz też przez St-wów i do mnie nie zajedziesz?
Ja właśnie wczoraj kupiłam fotelik nosidełko idzie w kąt.