• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

Natasza to jak nie agapa to ja cie w dupsko spiore bo przejezdzasz koło mojego domku.
Marga smieszny jest taki turlajacy sie bobas az sie pod nosem usmiecham do siebie:)
Alanek tez jeszcze niedawno był rozkoszny jak nie umiał dobrze chodzic i smiesznie sie dupina chwiała:)
A teraz zapindala jak mały samochodzik w sekunde jest za mną w pralni,kibelku czy kuchni,uciec mu nie moge:)
Ty mi gratulujesz wytrwałosci,dziewczyno ty to miałas samozaparcie i poswiecenie zeby tyle czasu sciagac pokarm,szacun:)))

reklama
BEACIA to mam pomysł skoro tak czesto bywasz w Sulejówku to wpadnij do mnie na kawke to bedzie na żywo turljący sie bobas :-) reszte tez oczywiscie zapraszam na kawke ale zaraz bo wy jeszcze karmicie to chyba herbate-czy może pijecie kawe??

Ja czasami pije rozpuszczalna z płaskiej łyzeczki jak juz nie daje sobie rady,naprzykład dzis piłam i to nawet z małym czubkiem wiec przyszalałam.Ja kawki bez mleczka nie lubie dlatego taka lure pije zeby dała sie jakos przełknac.
Marga dzieks za zaproszenie,to musimy sie kturegos dnia spyknac.Ja bywam w sulejówku ale po drodze z pracy wiec i tak bede jechac z domu bo babla swojego wezme.
Nataszka widze ze ty jeszcze aktywna,a ja chyba poczte przejze i ide sie myc,bo jutro bede znów niezywa.
Dobranoc.

Marga jak mały miał 11 miesiecy poszłam do pracy na cały etat wieczorami ale nie dałam rady,mały ciagle marudny ja spiaca zmeczona a w domu syf w nocy mały zle spał wiec jak sie kładłam o 2 to spałam po 4-5 h a w dzien zamiast sprzatac jak Alan zasnał to peatrzyłam zeby z nim kimnac i zrezygnowałam.Szukałam cos na pół etatu ale w okolicy nic nie ma.Na razie wziełam sprzatanie domu w wesołej dwa razy w tygodniu a trzeciego dnia jade do jej matki posprzatac mieszkanie a ze to tylko 3h to tego dnia mam jeszcze biuro w sulejówku.Nikt nie stoi nademna,czym szybciej zrobie co swoje tym szybciej wracam do domku,dzis naprzykład byłam od 9-14 wiec szybciutko poszło i mam całe popołudnie.Praca nie jest spełnieniem moich marzen,ale najwazniejsze jest teraz dla mnie zeby miec czas dla syncia.
A malutki jest w tedy z moja mama,mieszka niedaleko przychodzi po niego jedza kaszke,biora wałuwke na póżniej i ida do niej.

U nas to z cycem od samego poczatku były problemy i mały jak jeszcze nie miał 2 m-cy to odmowił całkowicie cyca a ja zeby miał mleczko scigałam pokarm i karmiłam go butla az do teraz bo od dwoch dni jestesmy na mm wstretnym pepti-fuj. Ogolnie jest grzeczny jeszcze nie siedzi, nie raczkuje tylko sie turla po podłodze :-) ostatnio jest troszke marudny ale chyba mu zabki ida bo narazie ma tylko dwie jedyneczki na dole:-)

A to Majka juz sama siedzi??
Tak, ona już siedzi sama ok. 3 tygodnie. Miała 5m-cy i 2 tyg to już siedziała ale się bujała, a za jakiś tydzień zaczęła siedzieć i tak jej pozostało:-D

BEACIA to mam pomysł skoro tak czesto bywasz w Sulejówku to wpadnij do mnie na kawke to bedzie na żywo turljący sie bobas :-) reszte tez oczywiscie zapraszam na kawke ale zaraz bo wy jeszcze karmicie to chyba herbate-czy może pijecie kawe??
Ja wogóle kawy nie piję tylko herbatkę i ziółka dla karmiących:-D Może na dożynkach się umówimy na konkretny termin i wtedy się spotkamy. Co wy na to?

AGAPA mi pasuje tak po 17 bo wczesniej Alan spi pózniej jakas zupka i dopiero bedziemy jechac.
To moze o 18 jak reszcie pasuje oczywiscie,moze tak jak pisałas w tej kawiarence

reklama
MARGA agapa pisała ze bedzie użedowac w kawiarence po lewej stronie jak sie wejdzie przy samochodach strazackich nom my tez moze bedziemy wczesniej to tak jak u wszystkich zalezne od dzieciaczków.Dziewczynki piszcie propozycje ktura godzina wam najbardziej pasuje,tylko ze tu mało kto chyba zaglada skocze jeszcze na zamkniety rzucic hasło dozynki moze bedzie jeszcze ktos chetny.
Marzenka a tobie zaraz wysle numer.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry