marga82
Lutóweczka2010
ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)Marga ja jestem z okolic Strachówki jeśli kojarzysz gdzie to jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)Marga ja jestem z okolic Strachówki jeśli kojarzysz gdzie to jest.
ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)
A dlaczego do 14.30 jestescie wolne?? a co później robicie??hahaha a Ty taka stara babcia już jesteś, że nie pamiętasz??
Jak będę jechać to już sama z Kasią, bo ona nie będzie mi marudzićA mój mąż nie lubi takich imprez
A ja z miłą chęcią zapraszam na kawkę, herbatkę
do godz 14.30 jesteśmy wolne oczywiście do końca sierpnia
![]()
To Alan miał wczoraj dzień dziecka :-) hi himarga grill sie udał mały chciał rodzince dom rozniesc,wszedzie go interesowało,jak drzwi miał pozamykane to wzioł sie za regał,tylko troche biedak sie umeczył bo zajechalismy póznawo i bylismy prawie do 23 a zwykle o 22 pada wiec juz był marudny pod koniec i oczywiscie w samochodzie padł.W domu był taki zaspany ze mu pierwszy raz darowałam mycie,przebrałam tylko i spał dalelej.
Własnie Natasza co porabiasz popołudniami bo sie chyba nie chwaliłas?Niani oddajesz mała zeby sie przyzwyczajała?
ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)
To Alan miał wczoraj dzień dziecka :-) hi hi
Nie chowaj jeszcze grilla bo maja upały wrócic na początku wrzesnia :-)
A ja mam dziś rocznice ślubu a małż w parcy i wroci jutro wiec bedziemy ja z Bartkiem obchodzić :-( a co uipijemy sie razem :-) może podzieli sie mleczkiem :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
My po 14.30 sprzątamy i robimy obiadek. A później przyjście taty i zabawa z nim![]()