• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

reklama
ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)

hahaha a Ty taka stara babcia już jesteś, że nie pamiętasz??

Jak będę jechać to już sama z Kasią, bo ona nie będzie mi marudzić:) A mój mąż nie lubi takich imprez:) A ja z miłą chęcią zapraszam na kawkę, herbatkę:) do godz 14.30 jesteśmy wolne oczywiście do końca sierpnia:)

hahaha a Ty taka stara babcia już jesteś, że nie pamiętasz??

Jak będę jechać to już sama z Kasią, bo ona nie będzie mi marudzić:) A mój mąż nie lubi takich imprez:) A ja z miłą chęcią zapraszam na kawkę, herbatkę:) do godz 14.30 jesteśmy wolne oczywiście do końca sierpnia:)
A dlaczego do 14.30 jestescie wolne?? a co później robicie??

marga grill sie udał mały chciał rodzince dom rozniesc,wszedzie go interesowało,jak drzwi miał pozamykane to wzioł sie za regał,tylko troche biedak sie umeczył bo zajechalismy póznawo i bylismy prawie do 23 a zwykle o 22 pada wiec juz był marudny pod koniec i oczywiscie w samochodzie padł.W domu był taki zaspany ze mu pierwszy raz darowałam mycie,przebrałam tylko i spał dalelej.
Własnie Natasza co porabiasz popołudniami bo sie chyba nie chwaliłas?Niani oddajesz mała zeby sie przyzwyczajała?

marga grill sie udał mały chciał rodzince dom rozniesc,wszedzie go interesowało,jak drzwi miał pozamykane to wzioł sie za regał,tylko troche biedak sie umeczył bo zajechalismy póznawo i bylismy prawie do 23 a zwykle o 22 pada wiec juz był marudny pod koniec i oczywiscie w samochodzie padł.W domu był taki zaspany ze mu pierwszy raz darowałam mycie,przebrałam tylko i spał dalelej.
Własnie Natasza co porabiasz popołudniami bo sie chyba nie chwaliłas?Niani oddajesz mała zeby sie przyzwyczajała?
To Alan miał wczoraj dzień dziecka :-) hi hi
Nie chowaj jeszcze grilla bo maja upały wrócic na początku wrzesnia :-)

A ja mam dziś rocznice ślubu a małż w parcy i wroci jutro wiec bedziemy ja z Bartkiem obchodzić :-( a co uipijemy sie razem :-) może podzieli sie mleczkiem :-)

ee pewnie za młodu tam sie na disco jeździło :-) kiedy to było......:-)

Ha do "czterech jedynek". Też tam czasem bywałam. Tylko my bardziej lubiliśmy "pieczarę" w Rabianach

To Alan miał wczoraj dzień dziecka :-) hi hi
Nie chowaj jeszcze grilla bo maja upały wrócic na początku wrzesnia :-)

A ja mam dziś rocznice ślubu a małż w parcy i wroci jutro wiec bedziemy ja z Bartkiem obchodzić :-( a co uipijemy sie razem :-) może podzieli sie mleczkiem :-)

No to wszystkiego najlepszego.

My naszych rocznic też jakoś specjalnie nie obchodzimy. W tym roku wypadała w sobotę tak jak 6 lat temu ale przez to że wpakowaliśmy się w remont to nie było czasu ani chęci żeby gdzieś wyskoczyć.

Marga wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
My rocznice nieszczególnie obchodzimy,jakies czekoladki,buziaczek i to przewaznie wszystko.
Tylko nie upij sie zbytnio tym peptikiem,bo jak meza nie ma to kto Bartusia bedzie pilnował:)
A grill cały czas stoi na tarasie i czeka na okazje czyli pewnie do wekendu:)))
Moje dziecie padło a ja zamiast wstawic zupke i wziasc sie za prasowanie to buszuje po necie.Pewnie w nocy jak zwykle bede prasowac

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My po 14.30 sprzątamy i robimy obiadek. A później przyjście taty i zabawa z nim:)

I tak codziennie?? To jakis rytuał :-):-) hihi

Dzieki dziewczyny za życzenia

A ja własnie ide prasowac bo mały padł jak zwykle nie chciał jesc tylko troche przez sen mu mleczka wcisnęłam- ja już nie wiem co mu jest-chyba jakiś niejadek mi rośnie :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry