Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny,melduje sie że żyje
Byłam wczoraj z małym na kontroli i jest duzo lepiej po tych wziewach,ale mamy sie dalej inchalowac.
Kokusia śliczne te twoje córy,a Natalka juz umie sie wykłucic o swoje zabaweczki,mała spryciulka ci rosnie![]()

dziewczyny ja też już jestem![]()
cieszę się ,że pokoik Wam się podoba, Natasza jak chcesz to chętnie pomogę przy urządzaniu Waszego pokoiku.
kokusia proszę napisz mi tą Twoją dietę , chętnie się jej przyjrzę
dobrej nocki KObietki
aaaa od jutra chodzę na basen do Mińska - tego nowego![]()

Bo taka jest.do fryzjera co 2 tygodnie, a z umowami to kombinowała jak się da. Umowa na pół etatu a zasuwasz normalnie jak na cały. Ja bym odradzała to przedszkole lepiej się postaraj do St-wa. W Pustelniku nie miałyśmy czasem kartek do rysowania dla dzieci i kolorowanek. Kolorowanki to same prywatnie załatwiałyśmy. Farby to jedno pudełko na 6 osób a jak się jasne kolory skończyły to dzieci malowały na czarnoBrakowało sporo podstawowych rzeczy. Nie było zajęć dodatkowych. Dzieci nic się nie nauczyły. W stanisławowie jest dużo lepiej. Sa wycieczki, zajęcia dodatkowe (ang. i religia) za darmo, plac zabaw i dużo dzieci pracują z książkami.
Moja Maja w nocy śpi ładnie bo budzi się tylko 2 razy a czasem przesypia całą noc. Mam tylko problem z pokarmem bo mi go brakuje i mała nie zawsze się najada ale na wadze przybiera to jej nie dokarmiam - będzie zgrabniejsza a nie taka jak jej mama![]()