^marta^
mamuśka
Hej corfee :-) gratulacje chlopca
:-)
rzeczywiscie dluuugo do Nas nie zagladasz, nie krepuj sie i sie udzielaj. No my wszystkie (prawie) sie "wysypalysmy" w zeszlym roku, al epamietamy jak to bylo
. a co do NAV malo kto nie ma z nimi problemow
! debile tam siedza...nie wiem czy Ci pomoze dzwonienie ja radze stawic sie osobiscie i tak dlugo tam siedziec az podadza konkretny termin wyplaty naleznosci bo inaczej znowu sie naczekasz bidulo
. A ja mam pytanie do Ciebie: " czy mozesz na zwolnieniu jechac do PL? nie beda robic problemow? "
a co do kopniakow, nooo to teraz beda coraz mocniejsze
, szkoda ze tylko jedna stron ama z tego fajde 
KAsia a z fotelikiem to zabierasz go na poklad jak masz wykupione miejsce dla Emmy i stawiasz go kolo lub na fotel, nigdzie sie nie montuje. a dziecko przy starcie i ladowaniu jest zapiete z Toba i siedzi na kolanach. a zawsze mozesz zadzwonic na lotnisko i sie dowiedziec Kochana
albo J niech zadzwoni;-).
:-)rzeczywiscie dluuugo do Nas nie zagladasz, nie krepuj sie i sie udzielaj. No my wszystkie (prawie) sie "wysypalysmy" w zeszlym roku, al epamietamy jak to bylo

. a co do NAV malo kto nie ma z nimi problemow
! debile tam siedza...nie wiem czy Ci pomoze dzwonienie ja radze stawic sie osobiscie i tak dlugo tam siedziec az podadza konkretny termin wyplaty naleznosci bo inaczej znowu sie naczekasz bidulo
. A ja mam pytanie do Ciebie: " czy mozesz na zwolnieniu jechac do PL? nie beda robic problemow? "a co do kopniakow, nooo to teraz beda coraz mocniejsze

, szkoda ze tylko jedna stron ama z tego fajde 
KAsia a z fotelikiem to zabierasz go na poklad jak masz wykupione miejsce dla Emmy i stawiasz go kolo lub na fotel, nigdzie sie nie montuje. a dziecko przy starcie i ladowaniu jest zapiete z Toba i siedzi na kolanach. a zawsze mozesz zadzwonic na lotnisko i sie dowiedziec Kochana
albo J niech zadzwoni;-).
to juz nawet nie chodzi o ten wyjazd do PL bo bilet kosztowal mnie 501 kr w ta i spowrotem wiec nic sie nie stanie jak nie pojade,chodzi mi tylko o zalatwienie tej sprawy z sykepenger,a nie wiem czy w 1 dzien dam rade 

!
..a propos robienia innym dobrze
( [video=youtube;kaXU4Ua0vCc]http://www.youtube.com/watch?v=kaXU4Ua0vCc&feature=PlayList&p=5F1B24E456D91D42&playnext=1&playnext_from=PL&index=6[/video]
to ja jej na to jak na lato: nie wiem zy będe miala czas, no a teściowa zaraz:"pewnie , że przyjedzie , a czemu nie" , no i mam ustawiony dzień , czy to jest do wyobrażenia!!!ja mam swoje plany a tu bach
nie ma to jak sterowanie inna osobą
patrze a tu Agnieszka ..w końcu dopatrzyłam sie Lamii i malutkiej
.