^marta^
mamuśka
Kasiu spokojnego lotu i wogole buzile :****
a ja fakt ruda malpa jestem i w dodatku okragla
ale co tam ...dzisiaj widzialam taaaaaaaaaki konkret ze sie az ucieszylam za ja ma tylko troche faldek 
MM spokojnie, ulewac moze do 3ciego miesiaca
, kladz Mala pod katem w lozeczku ;-)
Ania normalniekup sobie "klamke" i strzel je w leb bo az szkoda ze sie meczy biedaczyna na tym swiecie
!
a ja z moja szwagierka jakos ostatnio w nawet fajnym kontakcie, a to dlatego ze tesciu zjechal do PL i ja wiem jakie z niego ziolko
takze wspolczuje jej tatusia 

mowisz Tapmeza sie wozi haaa to dlatego czsu ni ma
ps buziaki dla Laseczek jak czytasz :-)
Agata a co u Ciecie w trawie piszczy? samochod zrobiony? kiedy po loze dla Krolowej ;-)?
a wiecie co, ja dzisiaj po wiadomosciach w TV normalnie milam dreszcze i plakac mi si chcialo :-
-
-
-
-(
w kamieniu pomorskim taka tragedia :-
-
-
-( jak w necie czytalam to az ciarki na rekach:-
-
-
-(
a ja fakt ruda malpa jestem i w dodatku okragla

ale co tam ...dzisiaj widzialam taaaaaaaaaki konkret ze sie az ucieszylam za ja ma tylko troche faldek 
MM spokojnie, ulewac moze do 3ciego miesiaca
, kladz Mala pod katem w lozeczku ;-)Ania normalniekup sobie "klamke" i strzel je w leb bo az szkoda ze sie meczy biedaczyna na tym swiecie
!a ja z moja szwagierka jakos ostatnio w nawet fajnym kontakcie, a to dlatego ze tesciu zjechal do PL i ja wiem jakie z niego ziolko
takze wspolczuje jej tatusia 

mowisz Tapmeza sie wozi haaa to dlatego czsu ni ma

ps buziaki dla Laseczek jak czytasz :-)
Agata a co u Ciecie w trawie piszczy? samochod zrobiony? kiedy po loze dla Krolowej ;-)?
a wiecie co, ja dzisiaj po wiadomosciach w TV normalnie milam dreszcze i plakac mi si chcialo :-
w kamieniu pomorskim taka tragedia :-
wlasnie skonczyl sie ekspres reporterow gdzie dwoch facetow opowiadalo jak ratowali ludzi i widzieli jak ludzie tez sie pala na ich oczach
ach jak mu sie spieszy do wszystkiego.... wiem ze dzieci sie nie porownuje, ale wyprzedza Sandre jak nic... ach te chlopaki
ale nic jeszcze do maja, moze w polowie maja sie odbijemy troche,,, ale znowu w czerwcu bedzie tata, wiec tez trzeba troche wiecej kaski,,... ale mam nadzieje ze bedzie juz lzej... marzec (podatek drogowy) i w kwietniu pare zaleglosci nas dobijaja
a po angielsku nie chca gadac dla jednej baby , wiem moge tlumacza wziac ale po co skoro ma meza ktory gada, czyta i pisze po norwesku.
, jutro podjade do ica tam maja wiekszy wybor