reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
wpadlam sie tylko pozegnac, zaraz wyjezdzamy i bedziemy w polowie maja. nie mialam czasu wchodzic na BB ostatnie dni, bo pakowanie i choroba. do uslyszenia

Agata współczuje nocki. Strasznie wysoką miał tą gorączkę :szok: A swoja drogą to dla mnie nie ma chyba nic gorszego jak pobudka w nocy. Jestem wtedy taka wściekła, że hej:wściekła/y:
Kasiu współczuję serdecznie tej paskudnej sytuacji, która się przydarzyła J. Mam nadzieję, że nic poważnego mu nie dolega.

My wczoraj byłyśmy na kontroli. Wszystko czyste a kata od zębów. Wczoraj wieczorem odwiedzili nas znajomi i przy tej okazji pierwszy raz od 18 miesięcy napiłam się piwa. A w głowie to mi zaszumiał po drugim łyku:-D
Aga szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku!

hej:happy:
Aga szczęśliej i spokojnej podróży:tak:...hmmm:rolleyes:super masz...
Agata jak dzisiaj Danielek?
Kamila dobra nowina w sumie , że to od zębów:sorry:ale też malutka sie męczy...ja po takiej abstynencji już po jednym miałam wirowania:laugh2::errr: w główce:)
ja tez mam nadzieje , że J dojdzie do siebie szybko.:-(
pa

hej dziewczyny

Daniel od 5 do 8 spal. Ale obudzil sie z 38,8 i dalej go trzyma. Jesli bedzie mu skakala tak wysoko to pojedzimy do lekarza. Choc ogolnie jest w dobrym stanie, tyle ze czasem kaszle, ale kaszel to sie ciagnie od ostatniego przeziebienia i powoli ustaje.

Tampeza - szczesliwej drogi

Bellkamma - jak ja po ciazach i karmieniu wypilam sobie lampke wina to normalnie sama buzia mu sie smiala:-D zaraz zmierze i zobaczymy co jest,,,ahhh

Właśnie wróciłam wnerwiona z targu. Facet u którego kupowałam skarpetki dla mężusia chciał mnie oszukać na 50 zeta. Dałam mu 100 zł a on mi tylko do 50 zł wydał i kłóci się ze mną i w żywe oczy wpiera, że tylko tyle mu dałam. Wyszłam z siebie normalnie. Ale babeczka za mną w kolejce stała i poświadczyła, że ja mam rację i wkońcu oddał. Normalnie para uszami mi szła:wściekła/y:
Uciekam umyć włoski i powoli jakiś obiadek muszę szykować, bo dziś po południu do szkółki jadę. Ech jak to człowiek się zmienia. Kiedyś to mnie siłą do szkoły prowadzali a teraz to bym z niej nie wychodziła:-D To taka mała odskocznia od nudnej codzienności;-)
Miłego dzionka

Czesc po przerwie
Kasia - oj nieciekawie, wspolczuje stresow.
Agathe - mam nadzieje ze goraczke zwalczycie i zebolki wyjda. U nas akurat ani razu K.nie miala jeszcze goraczki, a zebow juz 6+2 nastepne wychodza.
Dzis panienka skonczyla 10 mcy:tak:
U mnie wiesci b.z. Operacje mam miec ok.4.05.:crazy:
Jakos to wszystko juz dotarlo do mnie,ale.........
jestem b.b.b. zla na NOR-ska sluzbe zdrowia....
Bo dzieki nim wlasnie jestem w tak zlym stanie..
Cytologii mi nie zrobili choc prosilam, po porodzie, we wrzesniu,wowczas udaloby sie na pewno lepiej...a tak.....
modlic sie o wyzdrowienie trzeba mocno
Co gorsza ja bylam pewna ze na tej kontroli poporodowej we wrzesniu cytologie mi pobrala ta ginka w szpitalu, bo mowila ze jak wynik dobry to sie nie bedzie kontaktowac.
A dopiero teraz jak mi w PL wyszla 4 grupa....to zaczelam dociekac:angry: i co, pobrala co innego, nie wiem co, a cyto nie bo nie miala podejrzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I teraz mi mowi ze jest jej b.przykro ze ja chora............:-(
Znacie kogos kto wyszedl z tego cholerstwa ?

Izka trzymaj sie Kobitko, nie bedzie zle zobzcazysz. Moja Mama po moim porodzie miala podobnie i jej skrocili szyjke macicy na maxa, i sie udalo wyleczyc, i nawet moja siostre urodzila :tak:. Sama musisz myslec pozytwywnie ze bedzie dobrze ze wyzdrowiejesz bo masz przeciez dla Kogo :-)
Buziolki dla Karolinki :-):-):-):-):-) i dla Ciebie Silnego Ducha Walki :-)

Izka - czytalam tez troche o 4 grupie, ze jest do wyleczenia. To z 5 grupa sa problemy powazne,, dlatego glowa do gory.. musi byc dobrze:tak:

u nas troche lepiej, goraczka troche spadla. Nie chcial spac wiecej w dzien niz po 20 minut i sie budzil z placzem. Znajoma ktora jest pigula od dzieci powiedziala ze jest tak cieplo ze zeby ubrac go dobrze, zapakowac tak zeby mu nie wialo, ale zeby sie nie spocil i zeby wyprowadzic go troche zeby pospal to sie lepiej poczuje. Ja poszlam do lozka (odsypialam nocke okolo 3 godziny:-)) a maz wzial dwojke na dwor. Maly pospal godzinke i od razu mu goraczka spadla i lepiej sie poczul. Troche marudzi oczywiscie, ale to nie to samo co w nocy. Zaraz mu kaszke zrobie i poloze spac o 20. Jestem w razie czego gotowa na ciezka noc, bo odzylam tym spaniem. Dam mu paracetamol na noc i bede trzymac kciuki.

ps... Sandra sie nie slucha,, dzisiaj poszla do kata, bo nie moge jej do zadnego pokoju wyslac bo sie wszedzie bawi i nie uznaje tego jako kary. I wiecie raz tam postala, potem powiedzialam jej ze jak nie bedzie sie sluchac to bedzie tam stala. Zawolal ja maz 2 godziny pozniej, odworocila sie z usmiechem i nie przyszla. Pokazalam jej kat ze zaraz tam pojdzie jesli nie bedzie sie sluchac i wiecie wyciagnela reka do taty i poszla:-D:-D:-D:-D

reklama
Iza ze łzami w oczach czytam Twojego posta:-( Przykro mi, że to świństwo czepiło się Ciebie. Ja WIERZĘ, że będzie dobrze! Tak jak Marta napisała - masz dla kogo więc walcz! Buziaczki dla Karolinki z okazji kolejnego miesiączka:-)
Agata trzymam kciuki za przespana nockę.
A ja niedawno ze szkółki wróciłam i jestem wykończona. Martwie się trochę, bo ten kaszel jej nie przechodzi a dziś wręcz się nasilił i męczy się z nim, żeby zasnąc.
Uciekam do wyrka, bo jutro pewnie znów pobudka o 6ej:baffled:
Słodkich snów

Do góry