Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heheh a nie mówiłam, że też będzie chciał Sama bym sobie poskakała na takiej trampolinie. Ale ja w bloku jeszcze mieszkam a nasza działka chwastami do pasa zarosła Jak już się pobubujemy to też sobie a raczej Adusi kupimy takie cudo;-)
No nie Kamila co za tupet , kuźwa mac, jak tak można!!!!normalnie to w dupach im sie przewraca, , żeby zapomoiec o chorym dziecku!!!!
wyobrax soebie , że my dwa razy dziennie musielismy jeździc po pigułę
Dziewczyny poratujcie! Czym smarujecie pupcie maluszkom jak jest odparzona Bo Ada po tym antybiotyku co godzinę robi kupkę i mimo iż odrazu zmieniam pieluszki to się troszkę odparzyła :-( Nigdy nie miałam tego problemu a zawsze smarowałam jej kremem ZIAJKA przeciwpośladkowym. Lekarz ostrzegał, że tak może być ale zapomniałam zapytać czym smarować.
Babcia się rozchorowała i nie ma mi kto dziecka popilnować a muszę skoczyć do apteki po coś. Musze jakąś koleżanke zwerbować chyba. Nie no poprostu kolorowo dziś u mnie Samej to się można co najwyżej wy***ć a nie cokolwiek załatwić
Kamila j amoge poradzic sudocrem i wierzt pupcie nie ch sobie polezy bez pieluszki z 30/40 min i tak kilka razy bo niby w pieluszce pupcia "oddycha ale nie tak jak normalnie :-)
spokojnie bedzie dobrze
wiecie co ja juz wymiekam z tym moim synem. Juz jestem na skraju wytrzymalosci... ciagle mu cos nie pasuje.. bedzie mial ostro przesrane w zyciu jak mu tak zostanie. Pol roku z nim a ja mam tak serdecznie dosyc ze ratuje go tylko to ze maz z nim siedzi bo ja to zaraz rozniose zaraz
i jeszcze przyjada norwedzy zaraz na grilla,,,, i to ta z ktora zupelnie nie mam o czym gadac,, mam ochote wogole nie wychodzic z domu i tyle.. ale znowu obraza majestatu bedzie. Wiec nic, popolemizuje jak to pieknie drzewa kwitna i ze trawa wschodzi.. uwielbiam takie konwersacje
Kamila ma biegunke po antybiotyku? , to nie dobrze:-(, my mielismy też przy zapaleniu pluc i nam zmieł, sluchaj pupa też opszczypana na maksa i juz sudocrem nie pomagał , po każdej takiej akcji pupa myta i tylko krochmal pomagał, ale placz niesamowity z bólu, jak co to lec jutro do lekarza po specjalna maśc, jak ani sudokrem ani krochmal
Agata oj współczuje , humarzasty synuś? wiem cos o tymale i grill do bani, tylko walnąc sobie cos na humor
ja mam na chacie dzisiaj kawalerskie i to 18.30 , kto robi taka bibe w domu!!!!co ja mam ze soba zrobic!!!!!
he he he Agata to naprawde sobie pogaaaadaaaasz ...
no to etap zabkow i w dostaku facet miekke maja tyleczki i wogole jakies cycki mamusi ;-)
ja grila jutrol sobie zrobie i zarosilismy znajomych, dziewczynki sobie pobiegaja na dworzu a my sobie poplotkujemy ;-)
dzisiaj bylam na spacerze i idalo mo sie mezulka wywalic rowniez wiec 3 godz spacerku i Natale zmoglo teraz a Maya na macie zajaada nozki...
no to tyle u mnie....
Ana a Ty na tluczenie dzisiaj ....no to sobie lykniesz tylko sloiki nazbieraj
Ania - jakbym mogla to z tego wszystkiego najchetniej bym sie upila, ale to tez nie przejdzie bo ci Norwedzy co przyjechali to tacy swieci ze ona to nigdy nie pila, a jak maz wypije jedno piwo (nie mowiac wogole o wiecej) to juz zadyma ja szanuje czyjs wybor, ale nie lubie jak ktos narzuca innym
maly dostal leki, jedzenie, paracetamol i dalej daje popalic, smaruje zelem zeby i nic nie lepiej,, marudzi a nawet sie drze..ahhhh
ej co wam bede marudzic,, spac sie boje polozyc bo jak tylko sie poloze to on daje i wtedy to juz ciezko o cieprliwosc w dzien a co dopiero w nocy
no to masz niezly kibel Agata z Danielem wspolczuje...
a znajomi tez w sumie "dziwni"...ale moze mezus w nocy Ci ulzy i rozladujesz sie troszke ;-)
spokojnego wieczorku Babki :-)
no wiesz
Marta bicie szkła jutro, ale nie chce mi się
dzisiaj kawelerskie szwagra ...w domu..... z jego żonka sie wybawiłyśmy dwie soboty temu w zajefajnej dyskotece