noooo coooooo [
]
a mi sie dni pokickaly, bo myslama ze jutro sobota
ja bede miala weselicho w przyszlym roku bo tomka siostra sie hajta ale ja ani kropeki bo wiecie dwojka dzieci a niech mezus sobie popije, co tam... to bedzie jedyne jakie nas czeka wiec co tam , ja pewnie juz niegdy sobie nie pozwole poki dzieci nie podrosna ...a ja jestem zdania ze matka nie moze byc pijana a z dziecmi nigdy nic nie widaomo
=to jest tylko moje zdanie na moj temat , nikogo nie osadzam, jak byla tylko Natala to nie raz sobie wypilam ale teraz sie po prostu boje 

]a mi sie dni pokickaly, bo myslama ze jutro sobota

ja bede miala weselicho w przyszlym roku bo tomka siostra sie hajta ale ja ani kropeki bo wiecie dwojka dzieci a niech mezus sobie popije, co tam... to bedzie jedyne jakie nas czeka wiec co tam , ja pewnie juz niegdy sobie nie pozwole poki dzieci nie podrosna ...a ja jestem zdania ze matka nie moze byc pijana a z dziecmi nigdy nic nie widaomo
=to jest tylko moje zdanie na moj temat , nikogo nie osadzam, jak byla tylko Natala to nie raz sobie wypilam ale teraz sie po prostu boje 

, alei tak bede myślała , bo pierwszy raz na noc beze mnie...nie wiem jak to będzie , bo to taki cycek
:-(...ach pisze to bo jestem bezradna, serce boli bo pomoglabym mamie ale jamam swoja rodzine i muszeo nia dbac ..etc....
I Marta też o zbieraniu jakiś słoików wspomniała
O co kaman
A ja 6.14 ( jak co dzień) pobudka
a pan młody zważył sie na ogrodowej huśtawce
, wkurzona troche bo fajny dzionek, a chciałam pojechac na spacer, namowilam chłopaków i zabrałam ich na Rewę na rybke , ja jak zwykle afera koperkowa na jezdni i panika