reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

ale piekne reny :-),sliczne zdjecia :tak:
a my po spacerku i po bilansie. Maya ladnie przytyla bo 600g przez 4 tyg wiec super i urosla 3cm , zrowiutka i rozwija sie prawidlowo czyli wszystkon ok :tak:.
samochod tez dzisiaj do odbioru, nawet duzo nie zabulimy za niego no a jutro jak sie uda przeglad i jeden klopot z glowy
galareta tez sie robi tylko prasowanko mi zostalo, no a jutro glancowanie chaty na pzyjazd tesciow i szwagierki z nazeczonym.
ciekawe co u Kaski J. i Miski:confused:

reklama
hej dziewczyny
sorry ze wczoraj wieczorem nic nie napisalam, ale jakos nie mialam weny, tylko zerkalam co nowego

samochod umyty, na zewnatrz bo z Sandra w srodku to by mi tylko wiecej pracy zrobiala, wiec srodek czeka na lepszy czas;-) ale miala swoja gabke maczala w kaluzy i myla, ja tylko splukiwalam co jakis czas i modlilam sie zeby jakims kamieniem mi nie przerysowala:baffled: ale wyszlo super,, dzisiaj zakurzony do nowa, ale frajda byla ze hej. Sandre kalosze i spodnie przeciwdeszczowe uratowaly bo byla cala morka:-D

violka - witam nowa forumowiczke:-)
super z polnoca Norwegii, niby u nas na poludniu tez jest morze, gory i jeziora i jest pieknie ale przyroda na polnocy to normalnie jak ze zdjecia na geografii, tam jest cos szczegolnego,, takiego dzikiego.. super.
No i super te biale noce,, choc mnie by troche przerazala zima:baffled: ale czlowiek do wszystkiego chyba moze sie przywyczaic,, trzeba sobie dobrze czas zorganizowac, tak mi sie wydaje:tak:

dziewczyny u mnie nocka tez gorsza, ale narzekac nie powinnam bo nie dosc ze odespalam wlasnie teraz to jeszcze to taki wyjatek od kilku juz nocy. Danielowi cos sie pomylilo i wstal o 5:szok: mimo iz dostal mleko to lezal sobie, gadal, piszczal a potem wpadl na to ze moze chalasowac smoczkiem o sciane kolyslki,, rany tak glosno ze nie dalo sie:no: no ale potem przed 7 zasnal i spalismy do 9;-)

a i Sandra jest u znajomych, bedzie tam spala i jesli nie bedzie problemow to zostanie do soboty, a jesli bedzie tesknila to wroci jak zwykle na drugi dzien;-) ja nie zabraniam, ma tam frajde, a nie ciagle w domu i kolo domu, ja tam za nia tesknie bo by dziewczyny sztame razem trzymamy, ale wypoczne sobie jesli Daniel oczywiscie pozowli na to.

a w sobote urodziny sasiada dwa domy dalej (Polaka):-)

ale Wy super macie z tymi znajomymi :-):tak: bomba
a ciekawe co Danielkowi sie stalo :confused: miekmy nadzieje ze chwilowe bo codziennie pobudka o 5 :baffled::no:
aja zapomnialam napisac ze w koncu spadlam ponizej 70 kilo :-D, nie wiem kkiedy i jak ale schudlam 4 kilo :-D ale po ciuchach tego nie widze jak na razie :dry:
a moj mezus jakies 5 zgubil :happy2: hih:happy2:

no rzeczywiście fotki i renki super ...:tak:
Marta to mala zdrowa jak rydz to najważniejsze:-)
Agata fajnie , że Sandra taka skora do odwiedzin:happy2:i ty masz większy luzik w domciu , u mnie to nie do pomyslenia:no: z Czarkiem , dziisja wogole jakiś diabel w niego wstąpil , zachowuje sie masakrycznie , grymasi płacze , nie wiem o co mu chodzi .... raz chce na dwór raz nie i rzuca się na ziemi jak kiedyś , ajuz było oki:crazy:, zwariuje zaraz...:angry:.
u Kasi oki, pogoda do bani , pisała mi , że padal deszcz ze śniegiem , współczuje , bo rzeczywiście w naszym rejonie jest slicznie:tak:

Dobrej nocy
f030.gif

eqtleg.gif

no u mnie pobudka z rana ...bo zaczeli robic ogrodek, nawoza ziemie i kopara wielka pod oknem w sypialnie wiec spac sie nie da, ale mogliby to robic od poniedzialku bo teraz to nawet nikt nie wyjdzie na dwor a nie mowie juz o zrobieniu grilla bo gdzie :cool2:...
no ja dzisiaj w kuchni bo rogaliki bede robic i sobie poogladam chlopkow przez okno :-D
ale robia jakos dupowato bo mieli poryskac najpierw na mlecze a tego nie zrobili i norlamnie na te chwasty ziemie rzucaja...przeciez to za tydzien odbije i beda spowrotem mlecze,a tej ziemi tez jak na lekarstwo :baffled:
...

Marta - oj u mnie kawka i to podownja tez juz byla... znowu obudzil sie o 5, ale tym razem dostal butle bo nie chcial zasnac sam i poszedl spac,, wogole wieczorem mi bardzo marudzil... az sie boje myslec co tym razem sie zaczyna:baffled: dziasla na gorze wygladaja spoko, rano tez obudzil sie szczesliwy wiec mam nadzieje ze to tylko przemeczenie z calego dnia bylo.... bo juz mi nie budzil sie do 7 na mleko i nie chcialabym do tego teraz wracac znowu,,,,ahhhh

u nas piekna pogoda, Sandry nie ma, Daniel spi a ja mysle co z tym dniem zrobic. Ma byc 16 stopni wiec az grzech w domu siedziec.. trzeba cos wymyslec:baffled:

hi hi Marta jak tam chlopaki za oknem:-D
waq5js.jpg

ja leniu****e w domciu , rano szybka akacja do sklepiku po drożdżówki i teraz sie bycze ...troche posprzątałam i tak jeszcze daleko w polu z wszystkim , bo jutro maja przyjechac znajomi na grilla...a tak na marginesie zapomialam ci powiedzie , że na chrzcinach u CIEBIE Marta byli nasi znajomi u tego drugiego dziecka:).
wogole ladna pogoda jak marzenie , ale mam lenia....dzisiaj bunkruje się wchacie:cool2::-D, chyba , że mezus mnie wyciągnie , ale to mało prawdopodobne:shocked2:.

hej Lilka ogladałaś wczoraj eurowizję?

Ostatnia edycja:
reklama
hej jak tam dzionek w terenie , Agata co wymyslilaś?kto sie opalał:cool2::-D
ja dopiero wstałam , grzybciu jeszcze drzemie , nie chce wiedziec , oktorej pójdzie spac:angry::wściekła/y:....buuu:shocked2:.
a widziliście zdjęcia Kasi na n-kl....ta się tu tajniaczy a tam taki wypas:tak:, super:rolleyes:...hi hi fajne :tak:.
u mnie jutro w planie grill , ale z malej grupki zrobilo sie 10 osób, jeszcze laska ktorej zalatwiałam kursik :baffled: a potem sie wypieła, nie chce mi sie...

Do góry