reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Beka normalnie :-D sory Agnieszka ale niemoge :-D:-D
poszukamy-zobaczymy ;-)
Magda no ciekawie...al eco szybko zauwazone to szybko wyleczone :tak:, bedzie dobrze :happy:
a gdzie Anka zniknela??:laugh2:jakby cos sie mialo zmienic do jutra to daj znac ;-)

reklama
Darika ja myślę, że Ania pytając Ciebie "jak to się stało przy porodzie?" miała na myśli złamany obojczyk mojej Ady:-D:-D:-D Trochę nam się zakręciła koleżanka i fakty do złych osób przyporządkowała;-) Mam rację Anka :confused:
A więc tak to się stało, że pani doktor, która przy porodzie była mimo tego, że wrzerzczałam że nie mam skurczy nacisnęła mi na brzuch i chyba chciała wycisnąć mi dziecko:crazy: pieprznięta - to mnie bardziej bolała niż skurcz:angry: A o tym, że ma złamany obojczyk dowiedziałam się po 2 dnich na porannym obchodzie:wściekła/y: Na szczęście dobrze sie skończyło, bo w zasadzie to po 2 tych nie było śladu tego złamania i chrząsteczki pięknie sie zrosły. Byłam z tym obojczykiem na kontroli w 3 miesiącu i jest ok. Powiedział ortopeda, że jak zacznie chodzić to można znów przyjść skontrolowac ale nie powinno być śladu.
Marta Twoja Natala też agentka widzę :tak: Jejku jak kocham słuchać takich głupotek :-D

marta coz.... powinnas zobaczyc jak wyglada jego mercedes:baffled:, porysowany moze i mniej niz moj, ale swiatel wszelkich brak, drzwi siadaja, klapa od bagaznika sie nie zamyka itd:eek:

29fcd8l.gif

SWEET DREMS FOR ALL OF YOU

Ostatnia edycja:
Darika ja myślę, że Ania pytając Ciebie "jak to się stało przy porodzie?" miała na myśli złamany obojczyk mojej Ady:-D:-D:-D Trochę nam się zakręciła koleżanka i fakty do złych osób przyporządkowała;-) Mam rację Anka :confused:
tak miałam Ciebie na mysli , ale wtrąciło mi się imię Dariki do postu w tej kwestii bo Alanek mial rehabilitacje i tak to pomieszałam , jęsli dobrze pamiętam:tak:.
dobranoc dziewczynki:)

Ostatnia edycja:
reklama
ana, kama no to małe zamiesznie się zrobiło, ale już wszystko jasne. Kama to miałąś nie fajne przeżycia podczas porodu, dobrze że już wszystko ok.

marta za pneumokoki w Pl płacę 260 zł i nie zwracają, Alan będzie miał dopiero pierwszą dawkę po roczku, bo na wszystkie 3 nie było nas stać i tak ustaliłam z pediatrą. Pod tym w zhlędem w Norge to super że wszystko refundują, ale ja jeszcze tu nie korzystałam z ich służby zdrowia i po waszych opowieściach jestem dość przerażona, boje się ze żaden lekarz nie ogląda dziecka przed szczepieniem, a jak jakiś wirus się rozwija i szczepią to przecież może się źle skończyć, więc może lepiej zapłacić w Pl i być spokojniejszym, z drugiej strony wszystkie dzieci tu tak szczepią i wszystko jest ok, sama nie wiem umówiłam sie z nasza pediatrą w Pl że przyjadę na roczek na szczepienia, no nie wiem zobaczymy.

Do góry