^marta^
mamuśka
Agata super wiesci 
Vilka no Ty masz dluuuuga droge,a dokad jezdzicie? skad masz prom?
bo ja jezdze do klarskrony bo mieszkam 40km od gdyni
no al eciekawa jestem jak nam teraz podorz pojdzie, z Natala bylo zawsze spoko, tylko aviomarin dalam i luz a z Maya no ciekawie bedzie...
Izka napisz co u Ciebie?
Kaska pewnie Emma nie moze sie nacieszyc, kilka dni bez malej.
acha i nie wiem czy wszystcy wiedza ale

Vilka no Ty masz dluuuuga droge,a dokad jezdzicie? skad masz prom?
bo ja jezdze do klarskrony bo mieszkam 40km od gdyni
no al eciekawa jestem jak nam teraz podorz pojdzie, z Natala bylo zawsze spoko, tylko aviomarin dalam i luz a z Maya no ciekawie bedzie...
Izka napisz co u Ciebie?
Kaska pewnie Emma nie moze sie nacieszyc, kilka dni bez malej.
acha i nie wiem czy wszystcy wiedza ale
PONIEDZIELK JEST WOLNYM DNIEM OD PRACY
BO TO ZIELONE SWIATKI!!!
BO TO ZIELONE SWIATKI!!!

tez alarm sie zalaczyl, szybkie wietrzenie i od razu poszlam do wlasicieli co mieszkali na gorze powiedziec ze to nic powaznego bo tez alarm sie zlaczyl ale tylko w mieszkaniu. Wiec nie jestes sama... olej chodniczek, ciesz sie ze nic sie nie stalo i zapomnij i sprawie. Olej bardzo szybko zaczyna dymic i smierdziec, najgorsze jest to ze czasem trudno to wywietrzyc
potem po kapieli tez Daniel lezal na lozku a Sandra skakala obok tak sie cieszyl i smial w glos ze nie mialam serca ich polozyc. No i poszli godzine pozniej ,a co tam. Dla mnie taki widok rozbawionego Daniela po tym co bylo ostatnio to az szkoda go klasc:-)
jak wstawalam to myslalam ze zegarek zle chodzi
mam nadzieje ze dobrze
Ale fajnie mogloby juz tak byc
U nas w miasteczku od wczoraj obchodzony jest 3-dniowy Dzień Dziecka. Więc idę zaraz na miasto jakiegoś balonika kupić
...ja tego nie rozumiem , moze nie czuła , ale ja tam kupsko wyczuję na kilometr...
, więc go wyciągnęłam na wycieczke , zesztą pogoda super i jasno, więc pojechalismy do rezerwatu przyrody na końcu wyspy-Herdla, piekna miejscówka