reklama

mamy z norwegii

Ania - i ja sie budze na kazde stekniecie Mii, choc ona u siebie, a my u siebie. Czasem sie zastanawiam, jak to mozliwe, ze ja to w ogole slysze... No, ale na szczescie M. sporo wstaje do malej, wiec nawet jak slysze, a nietomna zwlec sie nie moge, to M. idzie i sprawdza. Mam nadzieje, ze uda Wam sie szybciutko cos fajnego kupic, bo i dla Was troche luzu przestrzennego, i dzieciom fajnie miec kazde swoj pokoik! ;-)

reklama
witam się i ja :tak:
dzisiejsza nocka lepsza ,no ale to pewnie cisza przed burzą bo ząbki na wylocie , mam nadzieje że jak już wyjdzie ich kilka na raz to znowu przerwe sobie zrobią ;-)
u mnie dzisiaj ciągle pada z krótkimi przerwami ,więc mam nadzieje że uda się wyskoczyć do sklepu po chlebek

jakoś nie wierze że cichaczem , z Kubą przeżywaliśmy każdy ząb bo jemu strasznie doskwierały ,więc pewnie będzie powtórka
poszłam dzisiaj do Barnas HUs i wydałam ponad 200nok za skarpetki :szok: ,aż się boję pomyśleć o zimowych zakupach do przedszkola

dzieńdoberek
Aniu cichaczem u nas poszło , nawet nie wiem ile kiedy :-Djakoś nie kojarze:rofl2:Maćko jakos inaczej nawet z tym alergiami , odpusciłam troche:happy:.
Ania te zakupy to jazda , co , a te wszystkie kombinezony juz masz ?

mam na zimę jeden ale chyba będe musiała drugi kupić żeby mieć na zmianę ,no i teraz się zastanawiam czy kupić jakiś w Europris tani czy jakiś lepszy ale używany , bo buty na pewno kupię nowe i jakieś porządne , no i jeszcze tych ocieplaczy pasuje dokupić ale to nei wszystko na raz bo zbankrutujemy :szok:

właśnie sprawdzam prognoze pogody długoterminową i słońce bez deszczu jest u mnie przewidywane na 20 września :szok: , mam nadzieje że się nie sprawdzi i słońce wyjdzie wcześniej
ana a Maciuś chodzi do przedszkola czy nie??

Nie Macius nie chodzi, jak nie pracuje to na razie odpuszczam, tak sie czaje na państwowe i z dyrką rozmawaialam , że sam wszystko robi wokół siebie ale rocznik 2010 nie biora pod uwagę .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry