Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jagienka no niestety język wcale prosty nie jest ale na pewno dasz rade Emenems zapytaj swojego lekarza i na pewno ci powie , ja się o prywatnym gabinecie dowiedziałam przy okazji szczepienia mojego syna ,
szukalam w internecie ale nie moge nic znalezc - to wizyta całkiem całkiem, ja to potrawie 500 zł w poslce zapłacic! i chciałąbym się już u ginekologa normalnie leczyc jak w Polsce to robie, tyle że z doskoku...a tak bym chciała miec na stałe tutaj jakiegoś ginekologa
wiesz co ja mieszkam w Kristiansund to małe miasto ale gabinet prywatny jest tylko lekarz przyjmuje jak nie ma dyżuru w szpitalu więc rzadko niestety ,ale jak masz jakieś problemy tego typu to pogadaj z fastlege jutro jak będziesz bo może skierować cię na leczenie do ginekologa z przychodni przyszpitalnej (moja koleżanka się tak leczy)
no u nas jest ginekolog podobno w mieścinie 20 km stad, tylko nie wiem jak zapisy, mnie goni nieubłagalnie cykl i clo jutro ją przycisnę to mnie może zapisze
Lekarz nazywa sie Knut Hesla, on jest tam szefem, ale jest tam tez wiecej lekarzy. Nie wiem, na ile mowisz po norwesku, ale klinika jest na Albumsgate 11 w Drammen, tel. 32 80 84 90, czynne codziennie. Ceny za wizyte na stronce nie ma.
A tu masz stronke adresowa jednego ginekologa z Hønefoss, jest tam tez nr tel.:
oooo dzieki!! mowie całkiem niezle, pracuje na shellu to jakos musze wiec nie ma problemu, zreszta oczywiscie angielski perfekcyjny wiec to nie problem - bardzo dziękuję !! honefoss po prostu mam duzo blizej niz drammen !! jak jutro nie da rady załatwic co potzrebuje u fastlege to dzownie i się umawiam do honefoss super, bardzo dziękuję