Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejhej dziewczyny witam w sumie ponownie mialam dosc dluga przerwe na forum jakies 2 lata ;-(masa problemow !!
Ale teraz juz jestem ,nie jest w temacie ,ale pewnie szybko nadrobie;-))
2 miesiace temu urodzilam coreczke i niestety okazalo sie ze ma AZS i musi pic nutramigen zmiany na skorze bardzo sie porawily ale jeszce calkiem nie zeszly i nie mozeny poradzic sobie z ciemieniucha ,sucha skory glowy moze macie jakis sprawdzone sposoby??
P.S.mam tez synka ma 7 lat ale nie mial takich problemow tzn AZS tak ale nie ciemieniuche...ale nakrecilam hhhe pozdrawiam
, za to Lenie kupiłam po prostu dobry szampon do włosów Dentinox Cradle Cap Szampon Na Ciemieniuche 125Ml , Dentinox MarQ-Ltd bo ona miała już dość długie włoski i tym żelem było ciężko posmarować skórę głowy spróbuj użyć tego żelu może akurat pomożehej
ja sobie zawsze w pl kupuje bo moje dziecko ma nawracającą ciem. ciągle powraca, nie wiem jaka jest tutaj praktyka , pielęgnuj ciało tymi emolionami a jak juz naprawde nic tu nie ma to oliwka, moze zapytaj swojego lekarza
.
witaj z powrotemHej Dziewczyny ja właśnie wróciłam :-)
Pobyt w Pl minął mega szybko niestety i powiem szczerze że zaczęłam tęsknić za Norwegią za tym spokojem co tu panuje, bo w Pl to jedna wielka gonitwa załatwianie spraw plus zakupy dla maluszka, no ale powiedzmy że mamy już praktycznie wszystko i teraz tylko czekamy na Adiego :-)
, mam nadzieje że zakupki udane i jak się maluszek już urodzi to będziesz mieć wszystko co potrzebne :-)
witaj z powrotem, mam nadzieje że zakupki udane i jak się maluszek już urodzi to będziesz mieć wszystko co potrzebne :-)
jak jestem w PL to mi wystraczy jedna wizyta w urzędzie np miasta lub pocztowym i już marze o powrocie do NO![]()

no i co ci wujek google powiedziałTeż mam taką nadzieję że mam wszystko, choć już jak Was poczytałam to nie mam właśnie nic na ciemieniuchę, myślicie że będę tego potrzebowała dla niemowlaka? A może znacie/wiecie gdzie można kupić norweskie odpowiedniki?
Powiem szczerzę że nawet nie wiem co to jest ciemieniucha ale zaraz zapytam wujka google![]()

?Czesc dziewczyny! jestem nowa na forum i zupełnie na początku drogi z moim maleństwem, które ma dopiero 5 tygodni. 3 tygodnie temu przeprowadziłam się do narzeczonego do Oslo i zostaję tu na stałe. Pilnie potrzebuję polskiego ginekologa żeby mnie dokładnie zbadał no i założył kartę ciąży, niestety Pan Szczesny, który jest polecamy przez wiele dziewczyn ma pierwszy wolny termin 11.09 a nie chcę tak długo czekac, będę w Polsce co prawda zaraz na początku września ale to tu będę mieszkac i rodzic dlatego może macie jakiegoś innego ginekologa którego mogłybyście polecic? Dopiero zacznę się uczyc norweskiego, znam perfect angielski ale zawsze lepiej dogadac sie w jezyku ojczystym szczegonlie w tam waznych sprawach. bede wdzieczna za pomocpozdrawiam serdecznie